ABOUT ME - Syahirah Valiant

Post Top Ad

ABOUT ME



Assalammualaikum & Hye There ! *Waves*

Saya Nurul Syahirah Bt Samsuhan, anak kelahiran Puchong, Selangor. Dalam dunia blogging ni saya dikenali sebagai NURUL. Sebab senang ingat kan nama tu. Hehehe. Nurul dah berada dalam dunia blogging ni sejak 10 tahun yang lepas which is daripada umur Nurul 10 tahun. Fuyooo. Lama kan. Alhamdulillah sebab Nurul memang minat dalam dunia penulisan ni.

Tapi 10 tahun yang lepas tu adalah dunia gelap Nurul dalam blogging. Hehehe. Sebab buat blogger untuk buat diari. Tapi dah besar ni rasa macam nak gelak je bila ingat balik tujuan Nurul buat blog dulu. Ye la kan ~ Budak-budak. Apa tahu. :D


Dulunya blog Nurul dikenali sebagai syahirahvaliant.blogspot.com dan pada awal Januari 2017, Nurul dah beralih ke domain sendiri iaitu syahirahvaliant.com. Alhamdulillah. Satu pencapaian yang tak disangkakan. 

Blog WWW.SYAHIRAHVALIANT.COM ni merupakan sebuah blog yang menyediakan serba sedikit info untuk panduan ramai. Tidak kira lah dari segi kesihatan, kecantikan dan lain-lain. Semua ada dalam ni. 




ADAKAH REVIEW NURUL BOLEH DIPERCAYAI ?

Yes ! Semestinya boleh. Sebab Nurul akan review mengikut pendapat Nurul sendiri. Tiada sebarang paksaan dan penipuan. Itu adalah syarat untuk Nurul review. Jika ada sesuatu yang tak kena, Nurul akan bagitahu direct supaya orang ramai tidak mendapat maklumat yang tipu. 



Sekian, Nurul :)







1 comment:

  1. Hai saya Hanis Masturina . Salam perkenalan...saya pun batch 1997 hehehe and saya pun asal dari Puchong, Selangor =) Jemput singgah blog saya ye https://hanismasturina.blogspot.my/

    ReplyDelete

Setiap kata-kata anda akan memotivasikan diri seorang gadis yang ingin menjadi yang terbaik. In Sha Allah :D

Post Bottom Ad