ABOUT ME

Assalammualaikum w.b.t,

Pada pembaca yang baru bukak blog Nurul ni, boleh la kita kenal-kenal dulu ye. Sorry sebab Nurul dah tak berapa nak aktif dalam dunia blogging ni. Tapi memandangkan ni adalah hobi Nurul, memang suka sangat nak ceburi bidang blogger. Tapi Nurul bukan blogger famous macam Irine Nadia, Hanis Zalikha dan lain-lain. Hehehe ~ Nurul jadikan blog ni macam tempat perkongsian ilmu dan cerita kehidupan Nurul.


Ok, Jom kita start ye :D

saya

Nama yang diberi ialah Nurul Syahirah Binti Samsuhan. Anak kelahiran selangor. Lahir pada 29 Januari 1997. ( Umur makin lama makin meningkat ) Merupakan anak sulung daripada 4 orang adik beradik. Samsuhan's and Hasmah's daughter :D

Nurul dah start berblogging dari darjah 5 *kalau tak silap la* . Lama kan? Tapi blog sendu je. Hehehe. Sebab Nurul memang tak aktif sangat. Agak busy dengan kehidupan seharian. 




Seorang wanita yang agak bercita-cita tinggi. Tak kisah dengan apa orang cakap. Asalkan apa yang kita buat tak salah dari sisi agama. So siapa peduli kan :D 

Cita-cita nak jadi seorang business woman satu hari nanti. Tapi banyak lagi ilmu yang Nurul kena dalami. Sekarang pun masih peringkat untuk mencuba. Dan ada jugak cita-cita nak bukak butik vendor dan butik. *angan-angan yang akan ku kecapi!!!* Hehehe ~ Besar bukan cita-cita Nurul? Takpe, kalau benda kita dah suka, senang je kita nak dapat. In Sha Allah.


instagram

So situ je la cerita tentang diri ini. :D Ni instagram personal. Jangan risau, Nurul akan followback :*




Last but not least,
Semoga perkongsian yang akan dikongsikan oleh Nurul dapat memberi korang semangat dan inspirasi dalam hidup :)

Like us on Facebook

Total Pageviews

Follow by Email