EDITING HEADER BLOG MISS ASHH

By Nurul Syahirah - October 21, 2018

EDITING HEADER BLOG MISS ASH | Assalammualaikum wbt.

Sekian lama Nurul tak bukak adobe photoshop tu, harini ku bukak jua. Hehehe. Alhamdulillah. Editing header blog miss ash ni yang paling simple. ^^


Purple merupakan favourite color beliau. Jadi, beliau mintak untuk buat warna purple. Hehehe. Buat punya buat. terjatuh cinta pula dengan design sendiri. Hehehehe. Padahal biasa-biasa je.

Betul la orang cakap kan. Lagi simple, lagi menarik dan sedap mata memandang. Semua tu buatkan kita rasa nak tukar header pula ! :p

Nurul sebenarnya dah lama bersara. Bukan bersara sangat pun. Tapi Nurul memang dah lama tak ambil job untuk editing blog. Masa yang ada tak cukup untuk menghadap blog client bagi tujuan editing. Kalau lah masa boleh dibeli, memang sanggup beli.

Jadi, sekarang Nurul open tempahan yang simple-simple je ye. Contoh macam header, watermark, banner. Kalau full editing blog tak open lagi ye. Tunggu nanti kut Nurul nak open ke. Hehehe.


Haaaaa. Jangan lupa singgah blog sahabat kita ni ye ^^ https://missashhmzln.blogspot.com/

  • Share:

You Might Also Like

6 Comments