PERCUTIAN RARE KE SEENGAPORE DENGAN TRAVELOKA PROMO CODE

By Nurul Syahirah - September 01, 2018

PERCUTIAN RARE KE SEENGAPORE DENGAN TRAVELOKA PROMO CODE | Assalammualaikum wbt. Allahu ! Traveloka buat hal lagi ! Alahai. Kenapa kenapa kenapa masa ni juga. Kita pun nak ikut !!!!

Hahaha. Da lah boleh pergi Singapore. Lepas tu paling rare ada promo code khas daripada Traveloka ! Haaaaa. Mana taknya Traveloka buat hal. Bergetar rusuk para traveller semua. Hehehe. 

Kesempatan ini, Nurul cuba explain dekat korang apa benda promo code nak ke Singapore yang Traveloka offer ni ye. Mana tahu kut-kut korang dah ada plan nak ke sana. Boleh lah guna promo code ni. Jimat sikit perbelanjaan korang nanti ^^


Haaaa ! Dalam gambar ni pun dah ada promo code nya. Korang save cepat-cepat. Catat dalam buku ke, letak dekat sticky notes desktop ke atau mana-mana lah. Hehehe. Nurul pula yang excited ! :p

Mesti ada yang tertanya-tanya diskaun RM50 ni untuk pergi sahaja ke macam mana. Tak yunkkk ~ Diskaun ni untuk pergi balik ye. Alahai ~ Memang terbaik la ! Hehehe. Korang dah boleh jimat dekat situ. RM50 yang korang savings tu boleh la topup untuk yang lain-lain kan.



SERBA SEDIKIT TENTANG TRAVELOKA

Okay, siapa lah yang tak kenal Traveloka ni kan. Lagi-lagi pada yang suka sangat pergi travel merata alam. Untuk pengetahuan korang, Traveloka ni merupakan pakar dalam perjalanan atau percutian untuk korang. Bila dah pakar tu, pada kaki travel sekalian, korang kena berjalan atau bercuti ke Singapore dengan menempah melalui Traveloka. In Sha Allah, korang pun akan puas hati.

Dan untuk pengetahuan umum juga, Traveloka ada apps tau. Bukan calang-calang agensi ni. Hehehe. Traveloka juga dikenali sebagai "one-stop travel app" yang menawarkan kemudahan perjalanan atau percutian korang ke Singapore.


Promosi kali ni bagi Nurul memang menarik. Yela kan. Negara Singapore memang ramai diidamkan oleh para traveller semua. Merupakan salah satu negara yang ada dalam wishlist. Gitu ~ Hehehe. Diskaun hebat daripada Traveloka dengan RM50 flat rate discount untuk penerbangan pergi-balik dari mana-mana lapangan terbang di Malaysia ke Singapore dengan menggunakan Traveloka samada melalui laman web atau aplikasi dengan menggunakan kupon GOSG. Sila simpan code ni. Hehehe.

Nanti Nurul explain dengan details lagi macam mana korang boleh guna kupon ni.

Okay-okay. Ni mungkin akan buat korang terkejut jugak. Haihhh ! Banyak betul suprise daripada Traveloka ni. Hehehe. Bila kita dah travel ke sana, mesti lah nak cari tempat tidur kan a.k.a hotel. Traveloka pun ada buat tawaran potongan tempahan hotel sehingga 20% di Singapore, yang ni korang tak perlu guna kupon pun ye.



TERMA DAN SYARAT

1. Promosi diskaun RM50 untuk penerbangan pergi-balik dari mana-mana lapangan terbang di Malaysia ke Singapore dalam satu ID Tempahan.

2. Sah untuk semua syarikat penerbangan dan tempoh perjalanan.

3. Sah untuk tempahan yang dilakukan menerusi Traveloka App dan di laman web samada dekstop atau mobile.

4. Kupon penerbangan hanya sah untuk satu kali penggunaan dalam tempoh promosi.

5. Promosi ini tidak sah digunakan dengan promosi atau diskaun lain atau digabungkan dengan diskaun lain.

6. Promosi ini hanya sah untuk transaksi yang dilakukan dalam MYR.

7. Kupon ini tidak boleh ditukar ganti dengan wang tunai atau dibayar balik dengan wang tunai.

8. Traveloka berhak pada bila-bila masa untuk menyenaraihitamkan pelanggan yang dikenalpasti melanggar terma dan syarat promosi atau menyalahgunakan kupon, daripada menggunakan kupon Traveloka pada masa akan datang.

9. Kupon yang disalahguna ditakrif sebagai acara yang Traveloka percaya penggunaan kod kupon adalah disebabkan kesilapan, penipuan atau dilakukan untuk tujuan keuntungan komersial.


Okay, ini serba sedikit terma dan syarat yang Traveloka tetapkan. Alaaa, semuanya undang-undang yang simple je untuk korang ikut. Macam mana pula nak dapatkan kupon promo yang korang idamkan tu? Hehehe. Sabar-sabar.


CARA MENDAPATKAN KUPON


Korang ikut je steps ni ye. Mudah kan? ^^

Jangan lupa untuk korang pilih hotel yang ada diskaun 20% dari harga asal ye. Karang rugi je terlepas promo tu. Hehehe. Tempoh tempahan ni lama tau. Save the date please, 1 September hingga 30 September 2018 !!!! Fuhhh. Sempat lagi untuk korang planning bila nak holiday-holiday ni ~

Semua jelas kan? Hehehe. Kalau korang tak faham, tanya je ye. Jangan malu-malu. So, tunggu apa lagi?? 

Jangan lepaskan peluang keemasan ni untuk korang dapatkan percutian rare ke SEEngapore dengan menggunakan Traveloka Promo Code !!!

Haaaa. Jangan guna sorang-sorang pulak. Hehehe. Jom spread the news !!! Sharing is caring kan. Mana tahu korang boleh buat family day dekat sana ke. Boleh lah ajak sedara mara korang. Best woooo !! ^^ 

Traveloka memang the best. Kita boleh cari flight dan hotel dalam satu aplikasi sahaja. Tak payah susah-susah nak pergi usha dekat tempat lain. Semuanya dah ada untuk kita. Tinggal kita je nak pilih yang mana.


  • Share:

You Might Also Like

11 Comments