WEFIE RAYA BERSAMA JUS HIDAYAH GOLD DAN MENANGI RM10,000 NILAI GOLDBAR

By Nurul Syahirah - Monday, June 25, 2018

WEFIE RAYA BERSAMA JUS HIDAYAH GOLD DAN MENANGI RM10,000 NILAI GOLDBAR | Sungguh cepat masa berlalu. Ramadhan telah meninggalkan kita pada tahun ini dan syawal datang menyinggah. Alhamdulillah, tahun ini pun masih berpeluang untuk meraikan syawal bersama yang tersayang.

Bila scroll je facebook dan instagram, kemain korang selfie wefie dengan family ye. Tak kurang juga dengan sahabat handai ~ Yela kan. Masa gini je kita gunakan masa sebetulnya untuk selfie wefie ni. Hehehe.

Tapi ! Pernah tak korang terfikir dengan korang wefie tu, korang boleh dapat reward? Haaa, tak tahu kan. Hehehe. 


JUS HIDAYAH GOLD

Mungkin korang pernah dengar jus hidayah gold ni. Alaaa, yang ada Imam Muda Asyraf tu. Hehehe. Untuk pengetahuan korang, jus hidayah gold ni adalaha minuman kesihatan bermutu tinggi dan menggabungkan 23 jenis herba yang memberi kebaikan dan kesan berganda untuk lebih sihat dan kekal cantik.

Haaa ! Semua orang nak sihat dan cantik kan. So, jus hidayah gold adalah salah satu pilihan untuk korang. Paling hebat adalah jus hidayah gold ni bukan sahaja dapat membantu kepada penyakit ringan sahaja. Malah, ianya dapat membantu kepada pesakit yang mengalami kanser, diabetes, darah tinggi, gout, SLE (systemic lupus erythematous), angin ahmar, migraine, buasir, denggi, masalah usus dan sebagainya.

Hebat kan?!!!

Hokayyy ~ hebat lagi produk jus hidaya gold ni sebab gabungan 23 jenis herba tadi tu adalah makanan sunnah juga tau. Ianya berkualiti tinggi yang mampu memberi manfaat untuk kesihatan tubuh badan. Dan kalau kita amalkan setiap hari dan dijadikan sebagai rutin, ia mampu mencegah pelbagai penyakit.

Satu lagi, jus hidayah gold yang hebat ni merupakan keluaran daripada Seraimas Herbs ye. Kena ingat tu ~



IMAM MUDA ASYRAF

Siapa lah tak kenal beliau kan. Imam Muda Asyraf dipilih sebagai duta produk kesihatan yang terkenal dengan tagline "Lebih Kuat, Lebih Cergas, Lebih Beramal" Betul juga kata beliau kan. Bila kita sihat, mudah je untuk kita beribadah kepada Allah. 

Ramai dah yang tahu Imam Muda Asyraf ni juara musim pertama program pencarian imam dalam kalangan generasi muda kan. Program Imam Muda yang disiarkan secara langsung menerusi saluran tv Astro Oasis.


PERADUAN WEFIE RAYA !!!

Ini yang korang tunggu-tunggu kan !! Hehehe. Jangan main-main dengan wefie, korang bakal memenangi hadiah yang lumayan daripada Seraimas Herbs tauu. Jom Nurul share dengan korang details lanjut tentang peraduan ni.

Seraimas mengadakan Peraduan Wefie Raya bemula daripada 17/05/2018 sehingga 1/7/2018 ini. Masih sempat untuk korang join tauu. Pada pelanggan tetap Jus Hidayah Gold, korang kira bertuah sebab ada peluang yang terbaik untuk sertai peraduan ini.

Jadi, pada sesiapa yang belum cuba lagi Jus Hidayah Gold ni, korang boleh dapatkan di :-

1. Toko-toko jamu berhampiran



Korang berpeluang untuk menangi hadiah yang bernilai RM10,000 dan juga berpeluang untuk beramah mesra di rumah terbuka Hari Raya bersama Imam Muda Asyraf dan keluarga Seraimas. 

Korang boleh hantar berapa banyak pun penyertaan yang korang nak tapi dengan syarat la ye. Korang perlu tangkap gambar kotak produk Jus Hidayah Gold tu sebagai bukti pembelian. Pemenang akan dipilih berdasarkan gaya yang paling kreatif.

Macam mana pemenang dipilih? Semestinya ada juri yang dilantik ~ :D

Pemenang akan diumumkan pada 01/07/2018 melalui Facebook Seraimas Hq. So, korang kena take note ye. Mana tahu rezeki korang untuk menang ~

// TARIKH TUTUP PENYERTAAN : 01/07/2018 JAM 10 MALAM //


CARA PENYERTAAN

1. Beli Jus Hidayah Gold

2. Peserta perlu bergambar beramai-ramai (wefie) bersama Jus Hidayah Gold sebagai bukti

3. Muat turun aplikasi QR reader di App Store atau Play Store dan scan QR code yang tertera di kotak Jus Hidayah Gold.

4. Isi butiran lanjut dan masukkan "original code". Ikut langkah seperti yang tertera di laman web www.seraimas.my .

5. Masukkan slogan "Saya sertai peraduan wefie Raya Jus Hidayah Gold kerana ......" Ayat tidak boleh melebihi 50 patah perkataan.

6. Muat naik gamabr wefie raya korang di platform yang disediakan. Dengan memuatnaik gambar di platform ini, anda telah mengakui bahawa :-

  • Gambar adalah milik anda
  • Tiada sebarang pelanggaran hak cipta atau seumpanya
  • Anda bertanggunggjawab sepenuhnya terhadap gambar dan maklumat yang dimuatnaik
  • Membenarkan pihak penganjur menggunakan atau menyiarkan gambar anda di sebarang media bagi tujuan pengiklanan dan promosi produk Seraimas
7. Untuk anda berpeluang memenangi hadiah, penyertaan anda mestilah diterima pada hari akhir tempoh peraduan. Semua penyertaan yang diterima di luar tempoh peraduan tidak akan dilayan.

8. Dengan menyertai peraduan ini, anda adalah dengan ini dianggap telah menerima dan bersetuju dengan terma dan syarat Peraduan #WefieRayaJusHidayahGold. Sila klik link ini.


SERAIMAS HERBS

Serai Mas Herbs Sdn Bhd ditubuhkan pada 2005 di atas impian dan inspirasi oleh pengasas yang juga Pengarah Urusan Syarikat, Datin Hajjah Sunita Bibi Ali Akhbar. Menyedari hakikat bahawa sektor makanan tambahan bagi tujuan kesihatan dan juga produk kosmetik serta kecantikan amat menggalakkan, maka syarikat ini mula beroperasi dengan menyediakan pelbagai rangkaian produk yang bermutu tinggi.

Syarikat ini telah diperbadankan di bawah Akta Pendaftaran Perniagaan 1956 pada tarikh 22 Julai 2005, Dengan kejayaan cemerlang yang telah diperolehi sepanjang penglibatan syarikat dalam bidang ini, maka Seri Mas kini beroperasi sepenuhnya di Labis, Johor.


Sebarang pertanyaan, korang boleh direct :-

TALIAN : 012-7848 364

WEBSITE : www.seraimas.my

FACEBOOK : Seraimas HQ

INSTAGRAM : @seraimashq

YOUTUBE : Seraimas Herbs



  • Share:

You Might Also Like

18 Comments

  1. Kena grab Jus Hidayah Gold satu kalau camni...

    ReplyDelete
  2. Jom sertai sekarang, tarikh tutup dah nak dekat.

    ReplyDelete
  3. wahh contest lumayan ni RM10K..rugi x rebut peluang ni..mana tau ada rezeki kan

    ReplyDelete
  4. Menarikkkkk la contest dia.. peluangni..

    ReplyDelete
  5. terbaek.. semoga ada rezeki..

    ReplyDelete
  6. hadiah dia menariklah... rugi plak rasa xjoin kan.... jom wefieeee!!

    ReplyDelete
  7. Dengan wefie boleh menang RM 10 k .. best tu

    ReplyDelete
  8. adoi !! bestnye hadiah dia !! memang kena join ni..

    ReplyDelete
  9. senang sangat contest gini. Ber'wefie'je boleh menang. Harap dapat menang la... eem kena pergi cari jus tu dulu apa2 pon... kan? kang x valid plak nnt...

    ReplyDelete
  10. Rm10k tu aummm. Boleh buat simpanan anak-anak nak mengaji. Atau simpanan pergi haji

    ReplyDelete
  11. bagus juga minum jus ni bukan sahaja sihat dan cantik malahan ada peluang untuk menang gold bar 20g goodluck

    ReplyDelete
  12. Jus Hidayah Gold ni selalu nampak dekat tv..bagus betul ada 23 herba..menarik sangat contest dia buat

    ReplyDelete
  13. beruntung sapa yang menang, kena dapatkan juga ni jus hidayah . mana tau rezeki last minit. bagus ni kalau amalkan badan pun sihat. harga berapa ni? biasa tarikh luput berapa lama ya?

    ReplyDelete
  14. Biar betul hadiah dia gold bar. Kontest wefie je pun. Senang ni. Kalau menang memang bahagia rasa huhuh

    ReplyDelete
  15. Wowww lumayan hadiah yang disediakan. Kalau menang untung sangat ni lepas raya. Hehehehe jus ni pun memang bagus untuk kesihatan

    ReplyDelete
  16. best nya hadiah...nak ajak family wefie raya la esok..sempat lagi nk submit penyertaan.

    ReplyDelete
  17. Mak oooii wefie je boleh menang RM10k??

    ReplyDelete
  18. Mudah betul nak join. Wefie je boleh menang 20g gold bar. Sape nak bagi kan. Sempat lagi join nie. Nak join lah !

    ReplyDelete