BUKAN FARMASI, HANYA AGENT COSMODERM

By Nurul Syahirah - Thursday, May 03, 2018

BUKAN FARMASI, HANYA AGENT COSMODERM | Assalammualaikum wbt. Sekian lama juga la Nurul tak membebel dekat blog kan. Hehehe. Kali ni Nurul nak share sikit tentang pencapaian Nurul yang Nurul rasakan tak pernah terfikir dek akal.

Hahaha. Tapi tak ada apa sangat pun ~


Haaaa. Tudia ~ Kemain banyak lagi restock untuk bulan ni. Hahaha. Nurul nak mengemas bilik pun pening tak tahu nak letak dekat mana. Dah serupa farmasi dah bilik aku ni. Ini semua produk cosmoderm yang tengah hot tau.

Yes, memang diakui produk cosmoderm ada dijual dekat farmasi. Tapi istimewanya dapatkan daripada Nurul adalah consultation percuma sampai bila-bila. Hehehe. Selagi produk yang korang gunakan tu purchase daripada Nurul, selagi tu lah korang layak dapat consultation.

Nurul akan guide korang cara nak guna dan perkara-perkara yang korang kena elakkan. Itu lah keistimewaannya. Dan banyak produk cosmoderm yang tak ada dekat farmasi. Tapi dekat Nurul semua ada.

Contoh macam eye gel dan bb cream. Set travel juga. Dan banyak lagi lah yang tak masuk dekat farmasi tapi agent cosmoderm ada. ^^

Itu bila tengah bersepah ~


Haaaa. Ni bila dah kemas. Hahaha. Kemas yang termampu je. Muat pun dalam ni. Ni pun Nurul dah sumbat semuat yang mungkin. Disebabkan tak ada tempat lagi nak letak, sini je la tempat penyimpanan stock Nurul. Asalkan ada. Ye dak??? ^^

Alhamdulillah. Daripada pengguna akhirnya dah jadi agent. Tak salah untuk kita sebarkan produk yang bagus kan? Cosmoderm ni pun memang dah lama ada di pasaran. Malah masuk dalam rangkaian farmasi juga. Dan Nurul sendiri percaya dengan produk ni.

Kalau tak caya, memang idok la ku simpan stock banyak tu. Hehehe. Tapi macam mana nak purchase? Hehehe. Senang aje. Korang contact je Nurul ye.


UNTUK PEMBELIAN :-

WHATSAPP : 017-357 5871



  • Share:

You Might Also Like

7 Comments

  1. Replies
    1. hehehe.. trial set kita takde semua jenis wakk.. ada sesetengah je ada trial set.. ^^

      Delete
  2. Menarik.. Good Luck Nurul dengan apa yang diusahakan.

    ReplyDelete
  3. wahhh agent cosmoderm.. seronoknya.. fiqa pernah jgk pakai produk cosmoderm ni. walaupun lambat tp bagus :)

    ReplyDelete
  4. Ada tester untuk semua bb cream tak? Nak try semua huhu.

    ReplyDelete