BLOG BERWAJAH BARU, LAGI DAN LAGI

By Nurul Syahirah - Monday, May 07, 2018

BLOG BERWAJAH BARU, LAGI DAN LAGI | Assalammualaikum wbt. Akhirnya ... Siap juga blog Nurul ni. Hahaha. Masih lagi hasil daripada Sis Awa kita. Memang kena dengan citarasa Nurul daripada first editing. Nurul masih mengekalkan warna favourite Nurul ^^

Yang bestnya adalah template Nurul dah seakan-akan template etsy. Hohoho. Nurul memang suka sangat template etsy. Disebabkan template dekat etsy tak ada coding SEO, jadinya akan dropkan pageviews kita. Alhamdulillah, Sis Awa boleh buatkan macam yang Nurul nak.


Memang puas hati sangat ! Hahaha. Nurul gunakan template dekat gooyabi tapi Sis Awa ubah menjadi template etsy. Tak ada lah mengancam pageviews aku yang sediakala sendu tu. Hohoho.

BACA SINI >> ALTHEA BARE ESSENTIAL

Dengan headernya. Seriously ! Suka sangat-sangat. Header simple diindahkan lagi dengan corak dan warna pink sikit-sikit. Hehehe. Kemain excited tau kita ni. Alhamdulillah, bayaran pun memang setanding dengan hasilnya. Yang penting, Nurul suka :D


Pada sesiapa yang nak design blog, boleh lah roger Sis Awa ye. In Sha Allah, hasil kerja beliau akan kena dengan citarasa korang. Nurul dah lama pencen edit blog. Hehehe. Tak ada masa sangat nak teruskan. ^^

Memang dah tersangat jatuh cinta dengan template blog sendiri. Hehehe. Sebenarnya ada citarasa kita kena dengan hasil tangan orang lain tau. Sebab tu lah Nurul tak takut untuk try and error. So, gi roger Sis Awa untuk dapatkan tempahan edit blog korang. ^^

  • Share:

You Might Also Like

22 Comments

  1. Cantik. Ni akak jeles ni. Nak tukar baju malas la nak edit coding bagai huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. Nurul pun malas.. tu yang upah je.. :p

      Delete
  2. Cantik...kemas dan simple...

    ReplyDelete
  3. ubah lagi template. haha demi mencapai cita rasa kan.

    | blog aimanabdullah |

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. tu pasalnye.. asyik tukar je.. :p

      Delete
  4. cantik, kemas & simple jer..
    bolehlah nnti try dgn sis awa pulak..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.. memang recommended untuk edit blog.. ^^

      Delete
  5. Clean & nice, tahniah Nurul :D

    ReplyDelete
  6. Ok..nice and looka simple.. Hehe..leya pun dah lama pencen edit blog design ni. Tp kalau kengkawan mintak tolong, boleh la sikit² buat semula.

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu lah.. Nurul dah macam tak rajin nak godek coding.. hehehe..

      Delete
  7. Cantik, saya suka template clean macam ni. :D

    ReplyDelete
  8. Cantikknya template blog akak..sis hawa mmg terbaik..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yes.. hasil tangan sis awa memang cantik ^^

      Delete