Hadapi Tayar Pancit Bersama Flat No More Daripada Kronos

By Nurul Syahirah - Tuesday, March 13, 2018

Hadapi Tayar Pancit Bersama Flat No More Daripada Kronos | Tayar pancit memang akan dihadapi oleh pemandu. Mana kita nak tahu kan masa kita drive tu, tiba-tiba tayar pancit. Lagi-lagi untuk perempuan. Kalau lelaki tu boleh lah tahu lagi nak tukar tayar apa semua kan. Cuba kalau perempuan?

Jeng jeng jeng ~ Nurul pun takut nak hadapi benda ni. Hehehe. Sebab Nurul fikir, sekarang ni Nurul dah banyak drive jauh. Jadinya, mana tahu masa perjalanan tu jadi perkara macam ni. Tapi haraplah dijauhkan. 


Jadinya, Nurul nak memperkenalkan korang dengan 1 produk yang Nurul rasakan ianya sangat convenient untuk pemandu lagi-lagi bagi pemandu perempuan. Tapi nak diingatkan, produk ni bukan sekali pam terus tayar ok tau. Korang masih perlu pergi kedai untuk tukar tayar. Flat No More ni membantu untuk korang memandu lebih lagi untuk mendapatkan kedai tayar.

Jangan korang ingat sekali pam tayar dah ok, dah la ye. Hehehe. Tayar masih kena tukar ^^



Kronos Flat No More ni didatangkan dengan bentuk botol dalam kandungan 650ml ! Banyak kot. Hahaha. Sebab botol dia besar. Tapi walaupun ianya besar, bukannya kita nak bawa keluar kereta pun. Simpan je dalam bonet atau bawah seat. Dan untuk pengetahuan korang, Flat No More ni merupakan salah satu produk yang mempunyai botol terbesar di pasaran ye. :D

Jom kita teruskan dengan fakta Flat No More yang korang perlu tahu. Dan kena ingat tau apa kegunaannya. Lebih mudah kita nak gunakan bila masa darurat nanti.

1. Ia boleh menampal lubang sehingga 6mm.

2. Digunakan hanya untuk penampalan sementara.

3. Cecair lates boleh tahan di dalam tayar untuk beberapa hari dan boleh dicuci dengan mudah.

4. Selepas menggunakan produk ini, korang perlu mencari dan membuat penampalan yang lebih sempurna dan kekal.

5. Dilarang memandu kereta melebihi had laju 130kmj selepas menggunakan produk ni. 

6. Produk yang mempunyai warranty 2 tahun.


Itu lah dia fakta tentang Flat No More. Nak tahu harga? Hehehe. Murah je awak dan berbaloi dengan apa yang kita dapat. Tapi sekarang ni ada harga promosi tau. Korang kena grab dan standby dalam kereta kalau perkara ni terjadi. Harga promosi hanya RM49.99 sahaja !

Dan pada pendapat Nurul la kan, memang produk ni diperlukan pada saat-saat genting. Contoh macam tiba-tiba tayar pancit masa nak balik kampung. Nak dapatkan kedai tayar punya la susah kan. Lagi-lagi kalau ianya hari cuti. Jadi, korang boleh gunakan Flat No More sebelum korang dapatkan kedai tayar ^^


MAKLUMAT LANJUT

EMAIL : inquiry@keystons.com 



CONTACT NUMBER : 011-2607 3633


  • Share:

You Might Also Like

12 Comments

  1. Dah standby 1 dalam bonet kereta. Sebab miza tak pandai nak tukar tayar

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.. yess.. girls memang kena standby ini :D

      Delete
  2. Wah.. baru tahu ada produk ni. Terima kasih atas perkongsian

    ReplyDelete
  3. Menarik ni. Boleh cuba juga nnt

    ReplyDelete
  4. wahhh sgt berguna..takot gak klo drive sesorang tu kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. a'ah.. risau kalau drive sorang je.. tu kena standby..

      Delete
  5. wah !! bagus ni.. lagi2 untuk wanita kan.. memang buta sungguh pasal kereta.. tau lenjan jekkkkk.. hee~

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. ye sangatttt.. tahu guna je.. nak betulkan tak reti.. :p

      Delete
  6. produk menarik.. boleh standby dalam kereta ini..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup.. untuk perempuan sangat digalakkan..

      Delete