Tengah Kering? Jom Dapatkan Duit Percuma Dari Wowskin

By Nurul Syahirah - January 01, 2018

Tengah Kering? Jom Dapatkan Duit Percuma Dari Wowskin | Sebelum Nurul ulas lebih lanjut, Nurul nak story sikit dengan korang tentang produk Wowskin ni. At first memang Nurul akui, Nurul pernah usha produk ni. Hehehe. Nurul memang pantang kalau nampak produk-produk kecantikan. Ada je yang nak dibelinya.

Wowskin ni merupakan produk sejenis serum. Ianya sesuai untuk apa-apa jenis kulit sekalipun. Tapi apa yang Nurul pernah belajar, kulit yang berminyak memang perlu guna serum ni bagi mengurangkan penghasilan minyak pada wajah. So jom kita tahu serba sedikit tentang produk awesome ni ^^


Set Serum daripada WOWSKIN merupakan supplemen multi-vitamin khas untuk kulit wajah kita. Set serum ni pun dilengkapi dengan Vitamin A, B3, C, D dan E. Khasiatnya memang sangat lengkap seperti yang disarankan oleh pakar kulit yang terkemuka. Dan untuk pengetahuan korang, vitamin E merupakan vitamin yang boleh menghapuskan segala parut di muka. Tak kisah lah parut jerawat atau parut kita jatuh.

CARA PENGGUNAAN :

LANGKAH 1 : 
Titiskan serum pada wajah dan sapukan rata pada bahagian pipi.

LANGKAH 2 :
Kemudian, korang sapu rata pada bahagian hidung.

LANGKAH 3 :
Sapukan rata pada bahagian dahi.

LANGKAH 4 :
Sapukan rata pada bahagian dagu.


Sangat senang kan? Tapi Nurul pun baru tahu pakai serum kena ikut urutan macam ni. So ianya akan nampak lebih teratur. Bukan sembarangan pakai je.

Seperti yang Nurul inform tadi, Serum dari Wowskin ni merupakan 1 set. Maknanya ianya ada 2 serum. Untuk serum siang dan serum malam. Ini baru betul. Hehehe. Ianya mempunyai ramuan yang khas untuk kulit kita pada waktu yang berlainan. Dan memang betul, kulit kita berfungsi secara berlainan dalam waktu yang berlainan. 

DAY SERUM - Guna pada waktu pagi.
DAY SERUM ni mengandungi Vitamin B3, C dan E

VITAMIN B3
ANTI-REDNESS
Vitamin B3 dapat membantu menghilangkan kemerahan akibat daripada keradangan kulit ataupun jerawat.

IMMUNE BOOSTING
Membantu meningkatkan ketahanan sistem imun kulit wajah kita.

ANTIOXIDANT
Dapat membantu mengehadkan penghasilan radikal bebas pada kulit yang menjadi punca kulit tidak sihat.

SKIN GLOWING
Mmebantu memastikan wajah kita semakin glowing secara semulajadi. Glowing ni asyik dapat bila makeup je kan. Tapi dengan Wowskin tidak lagi. Hehehe. Kita boleh nampak glowing secara semulajadi !


VITAMIN C 
COLLAGEN BOOSTING
Membantu meningkatkan penghasilan kolagen kulit kita secara semulajadi. Yes ! Vitamin C memang terkenal sebagai kolagen untuk kulit. Sebab tu siapa yang consume atau pakai produk yang ada vitamin C, kulit mereka memang akan cantik dan nampak lebih muda.

IMPROVES TEXTURE
Membantu memperbaiki tekstur kulit kita supaya nampak semakin rata.

SKIN HYDRATING
Membantu memastikan kelembapan kulit berada di tahap optimum.



VITAMIN E 
ANTI DARK SPOTS
Membantu memudarkan kesan gelap pada wajah dengan berkesan.

SKIN FIRMING
Membantu menegangkan kulit yang semakin kendur akibat faktor penuaan.

TREATS SUNBURN
Membantu menghilangkan kesan sunburn yang kita alami akibat cuaca teruk. Maklumlah kan, cuaca sekarang ni semakin lama semakin panas. 


NIGHT SERUM - Guna pada waktu malam
NIGHT SERUM mengandungi Vitamin A dan D


VITAMIN A
ANTI WRINKLES
Membantu melambatkan proses penuaan kulit dengan berkesan.

SKIN SMOOTHING
Membantu menjadikan kulit semakin lembut dan gebu.

ANTI DRYNESS
Membantu memastikan kulit kita tidak kering selepas seharian terkena cahaya matahari.

DECREASE SEBUM
Membantu mengurangkan kadar penghasilan sebum atau minyak pada wajah kita.


VITAMIN D 
REDUCE ACNE
Membantu mempercepatkan kadar penyembuhan dan pengeringan jerawat.

CELLS REPAIRING
Membantu memastikan sel kulit sentiasa diperbaiki pada kadar lebih optimum.

ANTI INFLAMMATORY
Membantu mengurangkan keradangan kulit.


Fuhhh ~ Banyak sangat kebaikan yang ada dalam set serum Wowskin ni. So memang rugi kalau kita tak grab satu kan. Dan untuk pengetahuan korang juga, dah ramai pengguna serum Wowskin mendapat kebaikan yang Nurul nyatakan tadi tau. Jom kita tengok beberapa testimoni yang telah berjaya mendapatkan kulit gebu gebas yang diidamkan selama ni. :D




Jeng jeng jeng ~ Itu lah serba sedikit tentang latar belakang produk serum Wowskin ni. Alhamdulillah. Ramai yang telah mendapat kebaikannya. Produk macam ni lah yang kita nak ^^

So, kita teruskan dengan story seterusnya iaitu pihak Wowskin mengadakan satu contest khas untuk sesiapa sahaja yang inginkan pendapatan sampingan. Contest yang dianjurkan dikenali sebagai Contest #makeMONEYchallenge. Kemain tau namanya. Hehehe.

Tak pernah lagi Nurul jumpa contest yang macam ni. Bukan calang-calang contest ni. Bukan sahaja kita dapat buat income sampingan, malah kita pun boleh menangi hadiah yang telah ditawatkan oleh pihak Wowskin. Jom kita tahu lebih lanjut tentang contest yang diadakan. Pada korang yang nak join tu, kena join cepat-cepat tau ^^


TERMA DAN SYARAT CONTEST #makeMONEYchallenge

1. Wajib jual harga diskaun WOWSKIN (RM62 + RM8) = Total RM70 per unit.

2. Wang RM70 wajib di transfer kepada HQ terlebih dahulu bagi memastikan tiada aktiviti yang tidak sihat sepert "MAIN HARGA".

3. Wang "SALES" peserta akan di pulangkan semula pada 30.01.2018.

4. RM8 postage yang dicharge kepada pelanggan tidak akan dikembalikan kepada peserta.

5. Sales SAH bermula pada 05.01.2018.

6. Terbuka kepada semua warganegara Malaysia termasuk agen, dropship dan stokis sedia ada.

7. Anda tidak perlu simpan stok. Hanya submit order di sistem. HQ akan poskan serta update tracking nombor.

8. Anda boleh promosikan menggunakan apa jua cara asalkan tidak menyalahi etika dan undang-undang.

9. Untuk dapatkan bahan promosi, anda boleh dapatkan di :-




10. Peserta harus mendaftar di link system OFFICIAL WOWSKIN :-


11. Bagi yang pernah mendaftar dulu, anda dikehendaki mendaftar semula pada link yang diberikan.



Mudah je kan? So, jom la kita join contest dari Wowskin ni cepat-cepat ye. Ingat, zaman sekarang ni pendapatan sampingan tu diperlukan untuk sesiapa sahaja. Bahkan students pun sedar akan tanggungan yang diperlukan so sebab tu ramai students yang buat bisnes walaupun ianya sekadar kecil-kecilan. 

Akhir kata, jangan lupa join tau :D



  • Share:

You Might Also Like

4 Comments