Surprise Birthday Yang Sedang Viral

By Nurul Syahirah - Saturday, January 27, 2018

Surprise Birthday Yang Sedang Viral | Hahaha. Kak Lxxx dan husband dah viral ni ! Mana taknya. Husband Kak Lxxx buat surprise birthday yang Nurul rasa macam takde orang pernah buat lagi. Hahaha.

Tertanya-tanya macam mana Nurul kenal beliau? Jeng jeng jeng ~ Hehehe. Kitaorang customer service dekat company sama dulu. Kira Kak Lxxx officemate Nurul dekat tempat kerja lama. Sekejap je nak rapat, dah dapat kerja baru. Hahaha. Actually, rindu nak gosip-gosip dengan akak :p



Hokayy ~ Berbalik pada cerita tadi. Dalam facebook pun dah ada viral dekat sesetengah page. Dan dalam blog pun Nurul ada nampak juga orang update tentang ini. Apa salahnya kan. Dah husband nak buat surprise. Korang jangan ada yang iri hati pula ! :p

Jom kita tengok apa yang husband Kak Lxxx ni buat surprise. :D



Hahaha. Kemain tu bertampal dekat kereta. Orang kita pun sporting pergi ikut je ayat dekat kertas tu. Kalau Nurul pun la, memang cuak la. Hon tu menandakan kot-kot kita ada buat salah dekat jalan raya. Hahaha. Korang boleh lah usha sendiri dekat facebook kakak kita ni ^^

Happy Birthday Kak Lxxx walaupun post ni lambat sangat. Hahaha.



  • Share:

You Might Also Like

9 Comments

  1. omgeeee! kreatif sangat husben kakak tu kan ;)
    tak pe, bukan selalu pun kan nurul. setahun sekali. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. itu laa.. tak pernah terfikir boleh buat macam tu..

      Delete
  2. heee untuk la nurul kawan dengan orang viral hehe

    ReplyDelete
  3. kalo kite pun cuak kalo orh hon2 gini..ekekeke

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. kan.. orang dah hon2.. ingatkan apa benda je..

      Delete
  4. Sweet sangat.. Orang malaysia pun sporting je layan..

    ReplyDelete
  5. OMGGGGGGGG this is too sweet!!!! love it even buat kita gabraaaa

    ReplyDelete