Sekian Lama Menunggu | Iklan Nuffnang Muncul Kembali

By Nurul Syahirah - January 13, 2018

Sekian Lama Menunggu | Masa awal-awal berblogging dulu memang Nurul setia dengan Nuffnang. Time tu guna akaun lama dan akaun lama amount pun dah cecah RM100 lebih. Tapi, Allah dah tetapkan itu bukan rezeki Nurul kut. Akaun lama tu tak ingat guna email mana. Hahaha. Lesap macam tu je.

Time tu memang dah merajuk sangat. Boleh pula memori ni blank tentang email yang digunakan. Then stop guna nuffnang. And iklan nuffnang pun tak letak da. Then tergerak hati nak buat akaun nuffnang yang lain memandangkan blog Nurul dah bertukar domain. Jadinya, kita pun buat lah dan letak iklan nuffnang tu. Hari berganti hari, bulan berganti bulan. Iklan tak muncul langsung masa tu. Agak pelik sebab dah susah iklan nuffnang nak keluar. Tapi ku sabarkan juga. Nak tahu apa jadi? :D



Alhamdulillah. 2 iklan masih on going. Walaupun amount yang sekarang tak berapa nak banyak, tapi asalkan ada. Hehehe. Excited sangat bila nampak benda ni. Bukan senang tau. Berkat kesabaran gituu ~ Hahaha. Kalau tidak, dah banyak kali nak buang iklan nuffnang. Tapi biarkan je sebab fikir, "mesti ada tu nanti". Eh, betul pula tu :D

Masa berblogging awal-awal dulu tu memang banyak iklan nuffnang ni. Mungkin sebab sekarang diaorang dah banyak tapis kut. Tu yang iklan pun sikit.

Nanti singgah blog Nurul tu, klik-klik la sikit ye. Eh, hahaha. Tak malu sungguh. Nurul pun nampak ramai juga blogger dah dapat income daripada nuffnang. Alhamdulillah. Teruskan ye. ^^



  • Share:

You Might Also Like

6 Comments