Editing Blog Thoughts By Tila

By Nurul Syahirah - January 15, 2018

Editing Blog Thoughts By Tila | Buat penggemar planner ataupun dikenali sebagai planner addicted, Nurul sarankan korang untuk terjah sis Tila kita ni tau. Tapi sebab apa? Haaaa. Tunggu Nurul cerita sekejap lagi ye.

Nurul jumpa Tila ni pun sebab Nurul beli leather dori daripada beliau. Yang penting, Tila ni sangat peramah. Sangat-sangat tau. Hehehe. Dan Alhamdulillah Tila banyak bantu Nurul dalam bab-bab planner apa semua ni. Hahaha. Sebab kita cuma tahu yang basic je kan.


Tila pun nakkan template yang simple and clean. Jadi, ini lah hasilnya. Hehehe. Tila pun nak berkecimpung dalam dunia blog untuk bab-bab planner. Nanti mudah lah kita nak refer dia. Hehehe. Dori yang Nurul beli dari Tila tu ada Nurul update dalam instagram dan facebook Nurul. Memang itu dah jadi favourite diary Nurul. Hahaha. Sebab ianya comel dan mudah di bawa ke mana sahaja.




So ini lah dia dori Nurul. Hehehe. Korang yang tengah cari dori tu, boleh la beli dekat Tila tau. Dan jangan lupa singgah blog Tila juga ^^



  • Share:

You Might Also Like

8 Comments