January 15, 2018

Editing Blog Thoughts By Tila

Editing Blog Thoughts By Tila | Buat penggemar planner ataupun dikenali sebagai planner addicted, Nurul sarankan korang untuk terjah sis Tila kita ni tau. Tapi sebab apa? Haaaa. Tunggu Nurul cerita sekejap lagi ye.

Nurul jumpa Tila ni pun sebab Nurul beli leather dori daripada beliau. Yang penting, Tila ni sangat peramah. Sangat-sangat tau. Hehehe. Dan Alhamdulillah Tila banyak bantu Nurul dalam bab-bab planner apa semua ni. Hahaha. Sebab kita cuma tahu yang basic je kan.


Tila pun nakkan template yang simple and clean. Jadi, ini lah hasilnya. Hehehe. Tila pun nak berkecimpung dalam dunia blog untuk bab-bab planner. Nanti mudah lah kita nak refer dia. Hehehe. Dori yang Nurul beli dari Tila tu ada Nurul update dalam instagram dan facebook Nurul. Memang itu dah jadi favourite diary Nurul. Hahaha. Sebab ianya comel dan mudah di bawa ke mana sahaja.




So ini lah dia dori Nurul. Hehehe. Korang yang tengah cari dori tu, boleh la beli dekat Tila tau. Dan jangan lupa singgah blog Tila juga ^^



8 comments:

  1. dia buat sndiri ke tu? comelnya.. cikyan suka bnda comel mcm tu..

    ReplyDelete
  2. hmm suka sbrnya nak ada planner tapi disebabkan tulisan yg buruk gila ni..terpaksa la lupakan

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.. tulisan tak cantik pun takpe sis.. tu boleh practise :D

      Delete
  3. Ala Nurul ni buat Siqah nak beli pula planner ni. Comel dan suka sebab kecik je. Tapi dah ada dua planner. Haha. Maybe next year lah :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. banyak tu dua planner.. yang ni boleh dijadikan buku catatan jugak siqah :D

      Delete

Follow Us @_nrlsyhirh