Editing Blog Miss Ashh

By Nurul Syahirah - January 15, 2018

Editing Blog Miss Ashh | Alhamdulillah. Dalam kalut menyiapkan entry-entry yang tertunggak dan juga kesibukan dengan kerja hakiki, masih ada lagi yang mengambil tempahan untuk editing blog dengan Nurul. Hehehe. Sebab Nurul tak fokus sangat dengan editing blog.

Tapi kalau ada yang nak, memang Nurul akan ambil. Upah? Murah aje ~ Hehehe. Nurul ambil upah tempahan edit blog hanya RM55 sahaja. Siap full editing header sekali tau.


Aduyaii ~ Dah terjatuh hati pula dengan editing sendiri. Hahaha. Nampak clean je kan template ni. Miss Ashh ni merupakan kawan kolej Nurul juga. Beliau nak buat blog lebih kepada penceritaan jalan hidup beliau.

Dan Miss Ashh memilih tema purple putih. Tapi kali ni special request tau. Miss Ashh nak gunakan template daripada etsy dan Nurul cuma pasangkan dan editkan sahaja. Tapi RM55 tu tidak termasuk dengan pembelian template di etsy tau.

Pada siapa yang tak tahu nak buat editing, boleh upah Nurul untuk buatkan. Macam kawan kita ni ^^ So jom la kita kenal Miss Ashh ni pula tau. Jangan lupa follow blog beliau ^^



  • Share:

You Might Also Like

6 Comments