Editing Blog Mama Ashraf - Syahirah Valiant

December 29, 2017

Editing Blog Mama Ashraf

Editing Blog Mama Ashraf | Sekian lama juga Nurul mendiamkan diri tanpa ambil sebarang tempahan edit blog. Hehehe. Sebenarnya tak sempat dengan rutin kerja lagi. Balik kerja pun dah penat kan. Jadi, masa cuti je sempat la juga nak edit-edit blog customer ni.

Alhamdulillah, masih ada yang suka dengan editing Nurul yang sangat simple. Hehehe. Sebab tu sebelum nak buat tempahan dengan Nurul, pastikan korang jenis yang suka dengan design yang simple je. Macam blog Nurul ni haaa :D

Kali ni Nurul buat editing untuk blog Mama Ashraf. Beliau seorang mama yang sangat kuat berusaha untuk masa depan anak-anaknya. Suka tengok semangat beliau ^^


So, ini lah hasilnya. Kak Umi nak tukar template sebab template dia yang dulu kalau buka dekat fon, banyak widget yang tak appear. Maksunya template tersebut bukan responsive. Sekarang ni orang kalau nak membaca info-info, akan buka dekat handphone. Jadinya memang akan pelik la kan.

Alhamdulillah. Editing Nurul ni pun kena dengan selera Kak Umi. Memang purple jadi pilihan hati. Tapi ni nampak template lebih clean. So akan nampak kemas je. Yang paling penting, nama pun blog bisnes kan, mesti lah kena nampak betul-betul professional ^^

So siapa-siapa yang nak shaklee, boleh lah cari Kak Umi kita ni ye ^^


6 comments:

  1. semoga awak lebih sukses dalam dunia edit mengedit blog..

    ReplyDelete
  2. Simple is nice right? :D Suka your new template. Kemas! <3

    ReplyDelete

Setiap kata-kata anda akan memotivasikan diri seorang gadis yang ingin menjadi yang terbaik. In Sha Allah :D