Bioxcellent W.Line Fiber

By Nurul Syahirah - Sunday, December 31, 2017

Bioxcellent W.Line Fiber | Semua orang rasa nak kurus. Ada yang dah kurus tapi masih lagi nak kurus. Hehehe. Tapi kurus kita tu cara macam mana. Sebenarnya kita perlu membersihkan dulu usus kita yang kotor. Tanpa kita sedar, dekat usus kita pun ada lemak degil yang terkumpul tau.

Sebab tu kita susah nak turunkan berat badan. Tapi naik tu senang kan? :p Biasa daaa ~ Jadi, kali ni Nurul nak memperkenalkan dekat korang produk Bioxcellent W.Line Fiber yang bertujuan sebagai detox untuk kita. Cakap pasal detox, tak semestinya minum air masam-masam macam air lemon tu tau. Banyak cara detox yang kita boleh gunakan.


Nurul dah try produk ni dan terbukti berkesan di mana asyik nak ke toilet je. Hehehe. Rasa pun boleh tahan la. Tekak masih boleh menerima. Lagi satu, W.Line Fiber ni hanya mempunyak ramuan-ramuan organik je tau seperti Apple, Nenas, Kiwi dan macam-macam lagi jenis buah dan sayuran.


KELEBIHAN W.LINE FIBER

  • Mengurangkan berat badan (kesan detox yang bersifat free radikal)
  • Meningkatkan respon imun (pertahanan badan)
  • Rasa yang enak daripada ekstrak buah-buahan dan sayuran asli.
  • Mengawal tahap kolestrol.
  • Mencegah berat badan berlebihan.
  • Memutihkan kulit.
  • Menghalang pembentukan melanin, punca kulit menjadi gelap.
  • Sesuai untuk lelaki dan wanita.

RAMUAN

  • Serbuk jus epal
  • Maltodextrin
  • Fructose
  • Acacia gum
  • Serbuk campuran sayur dan buah
  • Serbuk jus nenas
  • Serbuk timun
  • Serbuk bayam
  • Serbuk jus lemon
  • Serbuk jus betik
  • Serbuk lobak merah
  • Serbuk jus mangga
  • Tricalcium phosphate
  • Citric Acid


Umur yang boleh diambil adalah 15 tahun ke aras. Takde pantang larang sangat pun cuma kena minum air putih 3-4 liter sehari. Jangan skip air tau. Sebab lemak pun boleh disingkirkan melalui urine. Dan paling paling penting ! Elakkan kafein, susu dan kurangkan gula. Gula putih yang akan membuatkan kita semakin gemuk.

Untuk cara pengambilan, Nurul ada sediakan video dekat bawah. Korang tengok tau. Hehehe. Nanti salah ambil pula :D



Maklumat lanjut, sila layari :-







  • Share:

You Might Also Like

1 Comments

  1. Pernah nampak produk ni dekat Watson. Lepas ni boleh la try detox tanpa perlu telan air lemon yang masam tu..

    ReplyDelete