Lazada Online Revolution Blogger Contest - Syahirah Valiant

November 04, 2017

Lazada Online Revolution Blogger Contest

Lazada Online Revolution Blogger Contest | Lazada, Lazada ~ Baiknya hati untuk adakan contest khas buat blogger. Alhamdulillah. Lazada ni memang dah banyak kali adakan contest untuk blogger. Hadiah pun memang super duper best. Dan kali ni Nurul beranikan diri untuk join contest Lazada yang bagi Nurul tak boleh Nurul lepaskan. ^^


Lazada Online Revolution Blogger Contest 2017

Cakap pasal Lazada je, mesti terbeliak mata korang kan. Mana taknya, Lazada ni menyediakan produk-produk yang mungkin akan membuatkan korang rambang mata. Dan Nurul la salah seorangnya. Hehehe. Memang banyak kali juga dah purchase dengan Lazada ni. 

Apa produk first sekali yang Nurul beli dengan Lazada? Ermmmm. Banyak ni. Hahaha. Tapi kita ambil yang paling first purchase la ye :p

Ok, ni la dua barang yang first sekali Nurul purchase dengan Lazada. Memang Nurul ni hantu aksesori fon sikit. Jadinya, memang ini la yang sempat digrab :D

Firstly memang suka giler giler dengan tempered glass dan casing ni. Bila kita pakaikan dekat fon kesayangan tu, memang nampak sangat elegant tau. Dengan adanya warna emas hitam tu. Seriously, puas hati sangat dengan 2 produk ni.


Shopping online ni memang tak boleh dipisahkan dengan Nurul tau. Banyak sangat jenis produk yang dah pun Nurul shopping. Hahaha. Giler shopping kan Nurul ni. Tapi nak buat macam mana. Itu lah hakikatnya. Cuma kali ni Nurul nak sangat-sangat shopping barang dalam kategori ini :D


Nurul nak sangat-sangat shopping dekat Lazada dalam kategori ini. Home office ~ Hahaha. Niat di hati memang nak ada office sendiri dekat bilik. Jadinya memang usha-usha la meja dan kerusi dekat Lazada ni. Cantik sangat ! Rambang mata kita. Tinggal masa nak grab je ni. Idea-idea untuk decor office sendiri dah ada ni. :p


Online shopping, siapa yang tak suka kan. Boleh dikatakan ramai sangat-sangat yang suka online shopping ni. Tapi bagi Nurul, Nurul suka online shopping ni disebabkan Nurul ni malas sangat nak keluar rumah dan online shopping ni membantu memberi apa sahaja benda yang Nurul nak di depan rumah. Dan paling penting, Nurul suka bab-bab promo code ni tau. Lagi-lagi dekat Lazada. Memang penuh dengan promo code yang Nurul rasa nak grab semuanya ! Hahaha. Tamak kan.

Jadi, sebab tu lah Nurul suka dengan online shopping ni. Tapi kebanyakan orang cakap online shopping ni membazir. Tapi bagi Nurul tak sebab kalau sesuatu yang kita nak tu kita boleh dapat dengan cepat, why not kita beli je kan. Tapi yang penting, biar harga tu yang munasabah tau.


Bagi Nurul, Lazada ni sangat mementingkan apa yang blogger nak. Setiap contest yang Lazada buat, mesti akan tanya apa yang kita nak sangat beli dekat Lazada. Dan Nurul pun tak terlepas untuk ada kehendak ni lagi-lagi Lazada tengah ada Online Revolution kan ^^


Itu lah dia yang Nurul idamkan dari Lazada. Hehehe. Jangan terkejut tau. 


Nurul pun nak inform korang ni. Lazada ada buat jualan besar-besaran yang dinamakan sebagai Lazada Online Revolution yang berlangsung daripada 11 November 2017 - 14 December 2017. Lama lagi kan? Tapi korang kena grab cepat-cepat tau risau nanti barang yang korang nak tu habis. Kan dah rugi.

Jom kita shopping dengan Lazada !! Yeahhh !! ^^


5 comments:

Setiap kata-kata anda akan memotivasikan diri seorang gadis yang ingin menjadi yang terbaik. In Sha Allah :D