Cantik Berseri Sekelip Mata Tanpa Mekap Dengan Beauty In The Drops - Syahirah Valiant

November 04, 2017

Cantik Berseri Sekelip Mata Tanpa Mekap Dengan Beauty In The Drops

Cantik Berseri Sekelip Mata Tanpa Mekap Dengan Beauty In The Drops | Bukan semua wanita suka makeup. Betul tak? Hahaha. Yes ! Memang betul. Kadang-kadang makeup ni akan merimaskan kita. Macam Nurul, Nurul akan ikut mood untuk makeup. Memang sekarang jarang makeup sebab nampak natural lagi ok kut. Hehehe.

Tapi kalau kita tak makeup pun, mesti lah kena pentingkan keserian wajah tu. Baru la boleh tampil dengan yakin. Jangan sememeh sangat ye. :p Tapi macam mana nak nampak muka kita tu makeup sedangkan kita tak makeup? Haaaa, ni dia rahsia terbesar untuk korang ^^


Jeng jeng jeng ~ Nak memperkenalkan korang satu produk yang bagi Nurul memang amat berguna untuk sesiapa yang tak suka makeup atau dalam tengah rushing nak keluar tu. Memang elok sangat lah korang pakai Beauty In The Drops ni tau. Tak pernah dengar? Takpe, lepas ni korang dah tahu da kan ^^

Beauty In The Drops ni memfokuskan kepada golongar tersebut :-

  • Tak suka pakai mekap.
  • Mekap bercapuk bila berpeluh.
  • Mekap tak tahan lama.

Memang ramai sangat girls yang bermakeup mengalami masalah ini. Dan yeahhh ! Nurul pun. Hahaha. Pengalaman sangat kan bila tengah berpeluh makeup tu bercapuk. Rasa macam nak lap semua makeup tu time tu juga.


APA KELEBIHAN BEAUTY IN THE DROPS ?

  • Menjimatkan masa.
  • Mencantikkan dan merawat wajah.
  • Mengandungi 100% bahan semulajadi.
  • Bersih dan rawat kulit dari dalam.
  • Kulit lebih berah dan glowing tanpa makeup.
  • Tiada bahan kimia merbahaya.
  • Tiada kesan sampingan.
  • Sesuai untuk semua jenis kulit.
  • Kaya dengan antioksida.


CARA MENGGUNAKAN BEAUTY IN THE DROPS

1. Goncang sebelum digunakan.

2. Picit hujung getah penitis kemudian lepaskannya.

3. Longgarkan penitis dari bekas kaca.

4. Perlahan-lahan picit hujung getah untuk titiskan kandungan ke sekitar muka. Titiskan ke dagu, pipi, hidung dan dahi. Kemudian ratakan ke seluruh wajah.

5. Mulakan solekan seperti biasa.

6. Untuk hasil yang lebih baik, titiskan sekali lagi sebagai sentuhan akhir.



KANDUNGAN BEAUTY IN THE DROPS

MINYAK ARGAN
Kaya dengan Vitamin E dan Omega 3, 6 & 9. Sesuai untuk semua jenis kulit.

  • Sebagai antioksidan untuk melawan radikal bebas yang menyebabkan penuaan kulit.
  • Melembapkan dan menegangkan kulit.
  • Menghapuskan dan mencerahkan kulit.
  • Menghaluskan dan mencerahkan kulit.
  • Mengatasi jerawat, radang dan sunburn.
  • Menjadikan kulit lembut dan bersinar secara semulajadi.

MINYAK JOJOBA
Ianya lilin cair atau Wax Ester yang memiliki ciri-ciri yang sama dengan struktur kulit manusia. Sesuai untuk kulit sensitif.

  • Melembut, melembap dan menghaluskan kulit.
  • Mengatasi masalah kulit berminyak dan mencegah jerawat.
  • Mencegah oksidasi kulit sebagai anti penuaan.
  • Anti radang.
  • Menjadikan kulit sihat dan cantik.



Teksturnya macam glitter-glitter dan berwarna purple tau. Pada mulanya Nurul ingatkan kalau sapu dekat muka akan jadi purple. Hahaha. Rupa-rupanya tak pun. Dia seakan-akan macam krim la. Bau dia memang sedap sangat. Bila first time Nurul pakai tu pun dah terjatuh cinta dengan bauan Beauty In The Drops ni. Jadi, pada siapa yang tak suka mekap, lepas ni pakai je Beauty In The Drops. Tetap akan glowing-glowing tau ^^


BOLEH DAPATKAN DI SINI :

FACEBOOK : https://www.facebook.com/9herbsMY/

INSTAGRAM : https://www.instagram.com/9herbsmy/



7 comments:

  1. Cepatnya nurul buat entri ni. Akak dalam draf lagi

    ReplyDelete
  2. mesti lepasni akakdah tak kenal nurul sebab muka makin cantikkkk
    tapimemang bgs pun minyak argan dan minyak jojoba...

    ReplyDelete
  3. wow.. mudahnya wanita berkerjaya sekarang, ada teknik mudah dan cepat nak mencantikkan wajah dan pada masa yg sama x terlambat nak p kerja... wow wow wow..

    ReplyDelete
  4. Wah.. Menarik juga nih... Akk ni mmg jarang make up sejak anak dah ramai ni. M

    ReplyDelete
  5. Akak pun memang jenis tak suka mekap dan tak pandai mekap pun

    ReplyDelete
  6. i love the color of the jojoba oil. cantik sgt !

    ReplyDelete

Setiap kata-kata anda akan memotivasikan diri seorang gadis yang ingin menjadi yang terbaik. In Sha Allah :D