SEO

Upgrade SEO Blog Ayu Rashid & Dexandra Lover

By Nurul Syahirah - October 19, 2017

Upgrade SEO Blog Ayu Rashid & Dexandra Lover | Setiap blogger mesti dah tahu kan pasal SEO ni. Wajib tahu tau. Dan bonus kalau korang dah tahu. Kalau tak tahu macam mana? Jangan risau. Semua tu korang boleh explore sendiri dan tanya sifu-sifu yang ada. SEO ni bukanlah sesuatu yang susah untuk diapply. Dan bukanlah juga sesuatu yang mudah.

Macam dalam sesi pembelajaran kita juga la kan. Kalau kita dah selalu ingat dan dah selalu apply, memang sangat mudah untuk kita buat sesuatu tu. Cumanya kena ingat. Kalau dah belajar tu kenalah terapkan dalam diri ye. Haaaa. Dah macam sekolah pula. Hehehe.


Nak dipendekkan cerita, Nurul dapat customer minta untuk upgradekan SEO blog beliau. Ada 2 blog tu. Hehehe. Kita satu blog pun tak terjaga. Inikan pula dua. 

Memang ketara sangat blog beliau sebelum Nurul upgrade kan SEO ni. Nak tahu score SEO beliau? Jom kita scroll lagi ^^


SEO blog Ayu Rashid sebelum



SEO blog Ayu Rashid selepas




SEO blog Dexandra Lover sebelum



SEO blog Dexandra Lover selepas


Jeng jeng jeng ~ Ketara kan perubahan SEO blog beliau. Alhamdulillah. Dah ada kesedaran untuk berblogging dengan berbekalkan seo yang mantap ! SEO pun sebenarnya main peranan dalam dunia blogger ni tau. Dari situ entri blog kita akan muncul di first page google.



Korang nak macam ni juga? Boleh. Nurul ada open untuk servis upgrade SEO blog. Siapa cepat dia dapat. Hehehe. Tak la. Risau kalau lambat kena beratur panjang lagi. Ni pun dah ada yang waiting list. Haaaaa. Lupa pula nak bagitahu korang. Servis ini merupakan collaboration antara Nurul dengan Kak Siti Awadah tau. Alaaaa. Designer blog yang buat design lawa-lawa tu :D

Kena ingat ! SEO blog tu PENTING dalam dunia blogger.


  • Share:

You Might Also Like

11 Comments