Pemenang Giveaway Comel By Syahirah Valiant - Syahirah Valiant

October 15, 2017

Pemenang Giveaway Comel By Syahirah Valiant

Image result for the winner

Assalammualaikum korang ! Hehehe. Dekat fb Nurul ada Nurul update video time Nurul tengah pilih pemenang giveaway Nurul. Nurul dah janji kan nak umumkan hari ni ^^

Jadinya berjaya juga pilih pemenang yang bertuah. Tahniah kepada 3 orang bertuah yang berjaya mendapatkan kotak harta karun tu. Hehehe. Semua barang dalam tu comel-comel tau.

Mana yang belum ada rezeki tu, tak mau sedih-sedih k. Nurul akan buat giveaway lagi nanti. Tunggu tau. And terima kasih banyak-banyak sebab dah sudi join giveaway Nurul yang tak seberapa ni. Jom kita tengok siapa pemenangnya ^^



Tahniah kepada 3 pemenang ini !! ^^

Sila whatsapp atau email Nurul details di bawah ni ye :

Email : syahirahvaliant@gmail.com

Whatsapp : 017-357 5871


NAMA
ALAMAT PENUH
NO TEL



Terima kasih semua ^^


17 comments:

Setiap kata-kata anda akan memotivasikan diri seorang gadis yang ingin menjadi yang terbaik. In Sha Allah :D