My Sassy Stationery Review - Syahirah Valiant

October 21, 2017

My Sassy Stationery Review

My Sassy Stationery Review | Siapa peminat alat tulis comel-comel, angkat tangan !!! Hehehe. Kita geng ok. Pantang nampak alat tulis yang unik, comel dan cantik, mesti akan rambang mata. Mesti rasa nak grab semua benda. Tapi bila beli tu, pakainya idok. Haaaa ! Satu pembaziran kan.

Tapi akan guna juga. Cuma lambat je. Hahaha *backup diri sendiri*. Tapi seriously memang betul. Kalau kita addicted sangat dengan benda-benda ni, kita menghabiskan duit pun tak kisah. Ayokkk ! Sebab tu Nurul asyik kena marah dengan ibu Nurul. Hehehe. Membazir je.


Tapi !! Tidak rasa membazir dengan adanya stationery daripada Sassy ni. Wow ! Nama baru ke. Hehehe. Bagi Nurul baru la sebab baru jumpa. Tapi tak sure dah berapa lama mereka ni.

First buka web diaorang, rasa macam, Allah ! Rambangnya mata Nurul ni. Semua benda rasa cantik. Semua benda nak grab. Hahaha. Ikut perangai siapa la ni. Haihhh. Payah nak jumpa stationery yang cantik gini dan paling penting, ianya murah tau. Lagi pula Nurul grab alat tulis dalam gambar tu time ada my cyber sale tu. Lagi murah ! Jom kita tengok apa yang Nurul sempat grab :D

 Black & Gold 25mm Binder Clips - 12 pcs
(RM8.91)


PU Notebook - Love Loading
(RM26.90)


Black & White Collection - Journal With Pen Holder
(RM39.90)


Jeng jeng jeng ~ Ini lah yang Nurul dapat. Alhamdulillah. Memang semua yang Nurul suka. Hahaha. Memang sayang sungguh nak guna. Tapi untuk kegunaan, memang akan guna. Uishhh ! Dah ada yang excited ke nak beli tu? Hehehe. 

SHOPPING HERE ! >> SASSY

Korang boleh shopping dekat link yang Nurul bagi tu ye. Mana yang nak bagi hadiah pun boleh pergi situ. Sebabnya bukan setakat alat tulis je yang dijual. Tumbler dan bag pun ada tau. Memang cantik-cantik belaka designnya. Dan get ready untuk rambang mata. Yeahhhh !!! :p


6 comments:

Setiap kata-kata anda akan memotivasikan diri seorang gadis yang ingin menjadi yang terbaik. In Sha Allah :D