Hadiah Hari Jadi Untuk Yang Tersayang Oleh Printcious - Syahirah Valiant

October 30, 2017

Hadiah Hari Jadi Untuk Yang Tersayang Oleh Printcious

Hadiah Hari Jadi Untuk Yang Tersayang Oleh Printcious | Mesti kita nakkan sambutan hari jadi yang tersayang disambut dengan meriah. Betul tak? Walaupun ianya bukan besar-besaran, tapi mestilah kita nak abadikan hari tersebut sebagai hari yang terindah. Memori antara kita dan orang yang tersayang.

Tapi ada je masalahnya nak buat preparations. Salah satunya adalah kita tak tahu nak belikan hadiah apa. Sesuatu hadiah yang si dia boleh guna lama dan akan menjadi memori yang takkan pernah dilupakan. Haaaa. Apa kata kita buat sedikit kelainan di mana kita beri sesuatu hadiah yang boleh pahatkan gambar atau nama si dia. Nampak la lagi special kan ^^

Korang pun mesti pernah dengar tentang Printcious ni kan. Korang boleh buat apa sahaja custom made hadiah yang super duper cantik ! Dan paling penting, ianya sangat berbaloi dengan harganya. Tapi kali ni Nurul nak fokuskan untuk korang cari idea bagi hadiah yang sangat istimewa pada tarikh yang istimewa ^^


Bukan apa, kalau korang tengok pun korang akan rambang mata. Hehehe. Nak tahu ada hadiah apa je? Jom kita tengok ! ^^


Tapi firstly, korang kena buat akaun dekat Printcious ye. Then dah boleh shopping ! ^^


HADIAH-HADIAH YANG BOLEH DIPILIH











Jeng jeng jeng ~ Serious banyak kan yang korang boleh pilih. Tu belum lagi part korang nak custom design. Lagi bertambah rambang mata. And design semua free tau. Kita boleh ikut citarasa kita sendiri. 

Tapi-tapi, macam mana nak design sendiri tu? Jom-jom tengok tutorial ringkas Nurul ni :D


Nak design simple sangat. Korang boleh letak apa je yang korang nak dekat bantal tu atau dekat barang yang korang nak ^^


Ada yang bertanya, boleh ke beli dalam kuantiti yang banyak? Boleh je awak. Ada order dalam kuantiti bulk. Best kan? Boleh la buat sebagai goodies untuk party birthday. Haaa, dah ada idea nak kasi apa untuk yang tersayang? Yeahhh ! Selamat custom hadiah korang sendiri :D

Nak shopping dekat mana?



12 comments:

  1. daah pernah bagi dah hadiah guna princious ni.

    ReplyDelete
  2. canvas tu macam best je kalau gantung dekat bilik

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu la.. banyak sangat design yang kita boleh pilih.. paling best kita boleh reka sendiri je :D

      Delete
  3. produk dari printcious memang terbaik. :)

    ReplyDelete
  4. best betul website ni kan dik.. mcm mcm ada

    ReplyDelete
  5. mrs pip pun dah few times order kat printcious...
    daebak!

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu.. printing dia sangat jelas.. takde kabur-kabur pun..

      Delete
  6. waa.. kena oder ni !! bulan depan harijadi akak.. hee~ oder la hadiah untuk akak..

    ReplyDelete

Setiap kata-kata anda akan memotivasikan diri seorang gadis yang ingin menjadi yang terbaik. In Sha Allah :D