Blog Berwajah Baru | Design By Sis Awa - Syahirah Valiant

October 03, 2017

Blog Berwajah Baru | Design By Sis Awa


Assalammualaikum semua !!! Entri ni berdasarkan perasaan excited Nurul tau. Hehehe. Seriously lagi semangat nak buka blog ni. Tapi kenapa?

Haaa ! Korang perasan tak blog Nurul dah berwajah baru. Yeahhhh !!! Akhirnya blog Nurul bertukar wajah lagi. Mungkin kali ni template yang akan digunakan lama. Nurul memang cepat bosan sampai sebulan tu berkali-kali tukar template. Tapi kalau sekali Nurul dah puas hati, memang akan guna lama template tu. And kali ni memang Nurul super duper puas hati sangat sebab template ni seriously cantik !


Nurul memang dah lama usha hasil tangan daripada Sis Awa. Siapa tak kenal kan design graphic yang hebat sekarang ni. Harga yang ditawarkan pun tersangat la murah sehinggakan Nurul tak sabar nak ambil perkhidmatan beliau. Dan akhirnya Nurul terjebak juga.

Dan paling terharu, Nurul dapat warna tema favourite Nurul !! Time Sis Awa kasi design tu, serious rasa nak menangis sebab tak sangka boleh kena dengan warna kegemaran Nurul. Bukan apa, Nurul memang agak cerewet bab-bab warna ni. Nurul cuma inform dekat Sis Awa yang Nurul nak warna pink. Tapi tak sangka Sis Awa dapat detect warna favourite Nurul. Nurul tak tahu warna apa sebenarnya. Last-last inform je warna pink :D


Blog pun makin kemas dan teratur. Template pun senang loading dan sangat ringan. Paling penting ianya mesra SEO. Hari ni juga dapat, hari ni juga ku pasang dekat blog. Hehehe. Memang kena dengan citarasa Nurul ^^ Tq Sis Awa sebab sudi melayan karenah Nurul yang mengada ni. Hohoho :D

Pada siapa nak tempah design blog tu, boleh la contact Sis Awa ye. Seriously memang korang akan berpuas hati dengan design yang diberi. ^^







30 comments:

  1. cantik dan sweet je nmpl template baru ni nurul.

    ReplyDelete
  2. baru je komen dkt entri nurul yg lepas.. hehe. mmg cantik ! teruskan smngat untuk berblogging ye dik.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.. terima kasih kak ^^ In Sha Allah ~ akak juga ye :D

      Delete
  3. Segar mata akak bila singgah blog Nurul..
    Meriah dan warna pun menarik..
    Lepas ni mesti lebih semangat update blog..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.. In Sha Allah kak.. doa2 kan macam tu la ye ^^

      Delete
  4. Cantik sangat warna ni. Warna fav akk jgk ni. 😊

    ReplyDelete
  5. canbtiknyerrrr blogg...nampak makin somel..suka akak tgk kaler ni.. <3

    ReplyDelete
  6. wah.. cantik sangat dan kemas.. sedap mata memandang..

    ReplyDelete
  7. waahh berbaju baru la blog dia. btw nice

    | helloaiman |

    ReplyDelete
  8. cantik!!gee pun suka design sis hawa!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan.. design sis hawa memang cantik :D

      Delete
  9. Nice and cantik template blog nurul..

    ReplyDelete
  10. Yeayyy! Cantiknya blog Nurul sekarang. Yang best bila dapat warna yang kita suka kan :) Teruskan blogging Nurul :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu.. memang best sangat.. terima kasih siqah :D

      Delete
  11. memang cantik design sis hawa ni... warna yang comel sweet gitu.. hehe

    ReplyDelete
  12. sep sikit..blog kak fiezz pun hasil make over design by awa ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.. yeahhh.. design sis awa memang cantik :D

      Delete
  13. memang puas hati hasil sis awa.blog saya pon hasil dari dia

    ReplyDelete

Setiap kata-kata anda akan memotivasikan diri seorang gadis yang ingin menjadi yang terbaik. In Sha Allah :D