502 Followers Widget Error !

By Nurul Syahirah - October 30, 2017

502 Followers Widget Error ! | Dalam beberapa hari ni Nurul baru perasan followers widget dalam blog ni error. Punya la risau kalau-kalau ada coding blog yang tak kena sampai boleh jadi macam tu.

Tapi nasib baik bukan Nurul sorang je yang kena. Ramai juga blogger lain yang kena masalah ni. Mungkin memang sistem google yang ada problem kut. Jadi, buat masa sekarang ni memang kena guna google+ followers je la kan.

Sebenarnya ia tidak menjadi masalah besar pun. Cumanya agak stress bila kita nak follow blog orang tu, tetiba ada masalah ni. Jadi, kena la tunggu sampai masalah ni settle. Hope sangat google dapat betulkan masalah ni secepat mungkin.

Rasa macam tak lengkap je blog tanpa widget ni kan. 



  • Share:

You Might Also Like

9 Comments