502 Followers Widget Error ! - Syahirah Valiant

October 30, 2017

502 Followers Widget Error !

502 Followers Widget Error ! | Dalam beberapa hari ni Nurul baru perasan followers widget dalam blog ni error. Punya la risau kalau-kalau ada coding blog yang tak kena sampai boleh jadi macam tu.

Tapi nasib baik bukan Nurul sorang je yang kena. Ramai juga blogger lain yang kena masalah ni. Mungkin memang sistem google yang ada problem kut. Jadi, buat masa sekarang ni memang kena guna google+ followers je la kan.

Sebenarnya ia tidak menjadi masalah besar pun. Cumanya agak stress bila kita nak follow blog orang tu, tetiba ada masalah ni. Jadi, kena la tunggu sampai masalah ni settle. Hope sangat google dapat betulkan masalah ni secepat mungkin.

Rasa macam tak lengkap je blog tanpa widget ni kan. 



8 comments:

  1. Hari ni pun follower msih x ok lagi . Agaknya bila nak ok .

    ReplyDelete
  2. Semua cepat kembali seperti asal

    ReplyDelete
  3. Tak perasan pulak echa punya error juga ke tak :o

    ReplyDelete
  4. Betul Nurul, mula-mula ingat ada coding template tak betul..
    Tapi bila blogwalking rata-rata blog yang menggunakan widget Followers terjejas..
    Tapi tetap tak puas hati, hehehe..

    ReplyDelete
  5. btl sama..kat blog I pn error jugak :(

    ReplyDelete
  6. btl..kat blog I pn sama error jugak :(

    ReplyDelete
  7. byk hr akak tengok mcm tu... redho je la..pernah jd kot mcm ni sblm ni...
    they will fix it

    ReplyDelete
  8. betol tu..byk ga yg syarat kena join blog..so takleh nk join..huhu..harap-harap team google cepat atasi problem ni kan..

    ReplyDelete

Setiap kata-kata anda akan memotivasikan diri seorang gadis yang ingin menjadi yang terbaik. In Sha Allah :D