Top 3 Picks Of Entel Masks - Syahirah Valiant

Post Top Ad

September 20, 2017

Top 3 Picks Of Entel Masks


Korang mask addicted macam Nurul? Hehehe. Kalau ada meh munculkan diri korang. Ataupun ada yang sedang mencari mask yang sesuai? Meh Nurul nak share dengan korang Top 3 Picks dari Nurul sendiri. Mana la tahu korang boleh cuba kan. Boleh la tambah collection mask korang. Dan paling penting, mask ni boleh la dikatakan diperlukan untuk muka kita. Bukan girls je tau yang boleh pakai. Boys pun sangat lah dialukan. Tak salah untuk lelaki menjaga kulit muka sendiri.



COLLAGEN MASK PACK

Mengandungi kolagen yang menguatkan penghalang kulit dan memberikan keanjalan pada kulit. Collagen mask pack ni lebih kepada untuk menguatkan lagi atau menegangkan lagi kulit muka kita supaya tidak kelihatan tua.



BLACK PEARL MASK PACK

Ekstrak mutiara hitam adalah berfungsi untuk melicinkan kulit, untuk membantu perolehan kolagen kulit dan membentuk keanjalan kulit anda. Jadi, lepas ni makin flawless la kita yang pakai mask ni. Hehehe. Mutiara hitam ni pun memang bagus tau kulit kulit licin dan gebu.



BLUEBERRY MASK PACK

Merupakan favourite Nurul sangat-sangat. Kesan ekstrak blueberry dan kaya dengan vitamin c antioxidant anthocyanin yang terkandung di dalamnya untuk membekalkan bahan aktif dalam kulit untuk mengekalkan kelembapan kulit anda. Bau mask ni pun sangat la best sebab ianya bau blueberry yang sangat sedap. Hehehe


Itu lah dia top 3 picks daripada Nurul. Mana yang nak mencuba tu, boleh cuba dan share-share la macam mana tau. Ok, kenapa Nurul pilih Mask Entel sebagai mask mingguan Nurul? Sebab ni sangat best tau. Bukan 3 pilihan di atas je ada. Malah ada bermacam-macam jenis mask untuk kita gunakan yang ada dalam kotak ni. Nurul beli ni rasanya ada 30 pcs. Ambikk !! Hahaha. Pakai la 30pcs tu. Boleh tahan berbulan-bulan tau. Jimat sangat-sangat. Murah pun murah.

Tapi dekat mana Nurul beli?







Dan tentunya la dekat shopee. Hehehe. Tempat shopping pilihan No 1 Nurul. Sebab kita boleh dapat coins tau. Sebenarnya mask entel ni tersangat la mahal tau. Maklum la, memang barangan korea kan. Jadi ianya memang agak mahal. Tapi sekarang tengah ada sales tu !! Cepat-cepat la grab ye. Nurul pun nak restock mask Nurul sebab dah habis. Hohoho. Mana taknya. Dah jadi favourite kan. Mesti la pakai selalu :D




4 comments:

  1. wahh murahnya. byk jenis lagi tu. :o

    ReplyDelete
  2. aira pun suka mask. nanti boleh usya shopee jugak lah nampaknya.. hehe ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.. nanti kena beli dekat sini tau ^^

      Delete

Setiap kata-kata anda akan memotivasikan diri seorang gadis yang ingin menjadi yang terbaik. In Sha Allah :D

Post Bottom Ad