Review Movie | Kampus Korang Arahan Shazreen Fazlynda - Syahirah Valiant

Post Top Ad

September 22, 2017

Review Movie | Kampus Korang Arahan Shazreen Fazlynda

Image result for sinopsis kampus korang


Asyik review cerita dekat wayang je kan. Kali ni Nurul nak share dengan korang satu cerita komedi yang mengisahkan kehidupan di kampus. Kita semua pernah mengalami kehidupan di kampus kan. Tak kira la dekat kolej atau universiti. Beberapa perkara yang ada dalam cerita ni memang normally pelajar kampus akan mengalaminya.

Hehehe. Pada mulanya Nurul memang tak tahu pun pasal cite ni. Cerita ni pun dah lama da. Tahun 2016 release. Hahaha. Nurul je yang tertinggal. Tengok pun sebab nampak dekat youtube. Ingat kan cerita apa la. Rupanya cerita arahan Shazreen Fazlynda. Beliau merupakan vlogger favourite Nurul tau. Sejak daripada beliau belum kahwin lagi Nurul tengok vlogger dia. Banyak dengan kisah-kisah yang boleh dijadikan pengajaran. Seriously. Paling best sebab Shazreen Fazlynda ni suka buat video kelakar. ^^

Apa yang ada dalam cerita ni? Banyak sangat pengajaran yang kita boleh dapat. Cerita ni pun mini drama 6 episod je. So memang takde la korang tunggu episod banyak-banyak kan. Nurul tak tahu nak cakap apa la. Hahaha. Sebab memang best sangat. 

Tapi dekat mana nak tengok? Tengok dekat youtube pun boleh. Sebab dah release dekat youtube. Ada yang dah pernah tengok ke? Apa pendapat korang tentang mini drama ni? ^^ Boleh la share-share ye.


RATING CERITA : 10/10




8 comments:

  1. tak pernah masuk U hihihihi.. review dia best jugak nanti boleh movie ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.. boleh la tengok.. sebab 6 episod je..

      Delete
  2. Kena tengok ni. Macam best aje 😊

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.. best.. cerita ni agak kelakar.. yang penting banyak pengajaran..

      Delete
  3. Macam menarik je. Macam nak tengok walaupun zaman kampus dah berlalu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.. tengok je kak.. kita akan throwback balik zaman kampus dulu ^^

      Delete
  4. Tengok gak cerita ni kat Youtube. Gaya penceritaan dgn lakonan memang slumber dan menarik untuk ditengok.

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu.. memang gaya lakonan dia sangat slumber ^^

      Delete

Setiap kata-kata anda akan memotivasikan diri seorang gadis yang ingin menjadi yang terbaik. In Sha Allah :D

Post Bottom Ad