Review Movie | Kampus Korang Arahan Shazreen Fazlynda

By Nurul Syahirah - September 22, 2017

Image result for sinopsis kampus korang


Asyik review cerita dekat wayang je kan. Kali ni Nurul nak share dengan korang satu cerita komedi yang mengisahkan kehidupan di kampus. Kita semua pernah mengalami kehidupan di kampus kan. Tak kira la dekat kolej atau universiti. Beberapa perkara yang ada dalam cerita ni memang normally pelajar kampus akan mengalaminya.

Hehehe. Pada mulanya Nurul memang tak tahu pun pasal cite ni. Cerita ni pun dah lama da. Tahun 2016 release. Hahaha. Nurul je yang tertinggal. Tengok pun sebab nampak dekat youtube. Ingat kan cerita apa la. Rupanya cerita arahan Shazreen Fazlynda. Beliau merupakan vlogger favourite Nurul tau. Sejak daripada beliau belum kahwin lagi Nurul tengok vlogger dia. Banyak dengan kisah-kisah yang boleh dijadikan pengajaran. Seriously. Paling best sebab Shazreen Fazlynda ni suka buat video kelakar. ^^

Apa yang ada dalam cerita ni? Banyak sangat pengajaran yang kita boleh dapat. Cerita ni pun mini drama 6 episod je. So memang takde la korang tunggu episod banyak-banyak kan. Nurul tak tahu nak cakap apa la. Hahaha. Sebab memang best sangat. 

Tapi dekat mana nak tengok? Tengok dekat youtube pun boleh. Sebab dah release dekat youtube. Ada yang dah pernah tengok ke? Apa pendapat korang tentang mini drama ni? ^^ Boleh la share-share ye.


RATING CERITA : 10/10




  • Share:

You Might Also Like

8 Comments