Promotions Lip Ice Di Seluruh Watson

Friday, September 01, 2017




Sebelum ni Nurul ada share dengan korang tentang lip balm Maybelline di SINI kan? So sekarang ni kita teruskan lagi dengan Lip Ice. Yeahhhh! Tak tahu la kenapa sekarang ni Nurul jadi addicted pada lip balm berbanding lipstick. Tapi sebenarnya lip balm ni adalah keperluan setiap wanita sebelum memakai lipstick tau :D

Siapa pernah dengar nama Lip Ice ni? Mesti la ramai yang pernah kan. Mana taknya, jenama yang unggul sekarang ni. Macam-macam jenama ada. Cuma kita je tinggal nak pilih mana yang terbaik untuk kita. Betul tak? 

Nak inform korang yang Lip Ice ni merupakan lip balm yang super duper best. Seriously lip balm ni sangat pigmented. Warna mengikut darah menjadikan bibir kita lebih menawan. Hehehe. Memang cantik bila dipakai. Dan paling penting ianya sangat moisture bila dah pakai tu. 





Pada sesiapa yang teringin nak mencuba Lip Ice ni, Nurul recommend korang beli dekat Watson sebab sekarang tengah ada sales tau. Sales bukan calang-calang sales ye. BUY 1 FREE 1 !!! Hehehe. Rugi sangat kalau korang tak grab. Promotions ni sampai 4 September 2017 je ye. So save the date :D




Lip Ice yang Nurul pilih ni ada 2 tones. Tones Strawberry dan Tones Shimmer. Dua-dua nampak warna pink yang sangat cantik. Tapi tones shimmer ni lebih kepada glitter. Tones strawberry pulak takde glitter. So far dua tones ni memang Nurul suka dan sangat-sangat puas hati. Hehehe. 

Jadi tunggu apa lagi. Cepat-cepat grab Lip Ice korang di Watson sekarang juga. Promotions BUY 1 FREE 1 tau. 1 Lip Ice ni pun berharga RM 16++. Tapi ada promotions ni korang boleh jimat banyak sangat :D



MAKLUMAT TAMBAHAN TENTANG LIP ICE
  • Warna yang berubah - berubah menjadi warna merah jambu yang semulajadi.
  • Bibir yang lebih anjal -  mempunyai ramuan Ekstarak Komiphora Mukul untuk menghilangkan garis-garis halus dan mengekalkan keanjalan bibir.
  • Kelembapan sehingga 10 jam - dengan adanya Argan Oil untuk menyediakan kelembapan yang tahan lama.







You Might Also Like

5 Comments

Setiap kata-kata anda akan memotivasikan diri seorang gadis yang ingin menjadi yang terbaik. In Sha Allah :D

Suscribe Us