Fesyen Muslimah Terkini Hanya Di Butik Online Lanafira

Tuesday, September 05, 2017


Zaman sekarang ni merata-rata baju muslimah bukan? Tak kira la baju muslimah ataupun baju dress biasa. Tapi yang menjadi persoalan kita sekarang adalah HARGA. Betul tak? Ada kalanya baju dan harga tu macam tak berbaloi je. Sebab tu la kita sebagai pengguna kena survey tau. 

So hari ni Nurul nak memperkenalkan dengan korang satu butik muslimah fesyen yang menyediakan pelbagai fesyen baju muslimah yang terkini. Memang cantik-cantik design mereka ni. Iolss pun tergoda. Hehehe. Dan paling penting, harga pun sangat lah berbaloi tau. Elok sangat la untuk korang yang tengah survey-survey nak beli baju tu. 

TRENDY, AFFORDABLE, QUALITY

Slogan yang digunakan bagi Butik Lanafira. Memang kena sangat dengan slogan tersebut. Butik Lanafira menyediakan pakaian-pakaian yang mengikut peredaran zaman. Semakin kita ke hadapan, semakin banyak design yang lawa-lawa. Kenapa kena beli dekat Butik Lanafira? Sebab macam Nurul cakap tadi. Harga yang sangat berbaloi dengan design dan kualiti baju. Alhamdulillah. Sangat memudahkan kepada sesiapa yang suka sangat berfesyen dan suka sangat mengumpul koleksi baju. Sebijik macam Nurul. Hehehe. Dan ianya sangat memudahkan Nurul.

Walaupun tak beli sekarang, akan datang pasti kita akan cari tau. Sebab Butik Lanafira ni memang akan buat kita tergoda dengan pakaian-pakaian yang ditawarkan. Bukan senang tau untuk Nurul pilih baju. Hehehe. Sebab Nurul ni memang agak cerewet dalam bab pemilihan baju. Tapi bila tengok Butik Lanafira ni, memang ada yang berkenan di hati. ^^


Apa yang ditawarkan oleh Butik Lanafira? Jom kita cuci-cuci mata ^^



Butik Lanafira menyediakan 3 kategori pakaian yang korang boleh pilih. Kalau tak sanggup rambang mata, jangan bukak tau. Hehehe. Seriously memang best sangat dan memang cantik-cantik design diaorang ni :D







Ini merupakan antara koleksi yang Butik Lanafira ada. Sebenarnya banyak lagi. Macam mana nak shopping? Nurul akan sertakan platform untuk korang shopping ye.


Facebook : Butik Lanafira

Instagram : Butik Lanafira

Website : Butik Lanafira



Tidak salah untuk wanita berhijab berfesyen. Tapi kena la dengan caranya. Menutup aurat dan pakaian yang tidak ketat. Zaman sekarang ni memang susah untuk mencari pakaian yang menepati syariat. Tetapi dengan Butik Lanafira anda tidak perlu risau lagi :D






You Might Also Like

4 Comments

  1. Cantik2 semuanya...bijak memilih insyaAllah selamat..bergaya dengan hikmah..

    ReplyDelete
  2. smua lawa2..ikut fesyen semasa..nnt sha nak terjah website ni, mana tau ada yg berkenan hihi..

    ReplyDelete

Setiap kata-kata anda akan memotivasikan diri seorang gadis yang ingin menjadi yang terbaik. In Sha Allah :D

Suscribe Us