Biobax Cool Theraphy - Syahirah Valiant

Post Top Ad

September 23, 2017

Biobax Cool Theraphy

Image result for biobax

Assalammualaikum semua. Alhamdulillah, dengan rasminya Nurul berjaya mendaftarkan diri sebagai salah seorang pengedar Biobax Cool Theraphy. Sudah agak lama Nurul usha benda ni. Hehehe. Akhirnya buat keputusan untuk mengedarkan perkara baik untuk orang ramai. 

Ada yang bertanya, apa benda Biobax ni? Pada yang selalu dengar tu mesti dah tahu kan apa benda biobax ni. Jangan risau. Nurul akan terangkan apa itu biobax dan bagaimana dia bertindak untuk menyembuhkan sakit-sakit lenguh yang ada pada kita. Sakit-sakit lenguh ni sangat la normal dan memang ramai yang menghadapinya. Yang terseliuh pun ada. Betul tak? Jadi, biobax sangat membantu dalam hal-hal tersebut.


APA ITU BIOBAX COOL THERAPHY ?

Biobax Cool Theraphy merupakan satu produk spray terapi untuk mengurangkan sakit belakang dan sakit pinggang terutamanya untuk ibu yang sedang mengandung dan untuk ibu dan ayah kita di kampung yang sering mengadu sakit.

Hanya spray sahaja di bahagian sakit, kesannya boleh dirasai seawal 3 minit. Jika digunakan secara berterusan, In Sha Allah, sakit tersebut boleh sembuh dengan jayanya. Yang bestnya, spray ini tidak panas seperti minyak angin di luar sana tau. Ianya ada effect sejuk dan nyaman selepas kita guna. Nurul dah try dan memang terbukti sangat best.

Ramai yang dah mulai jatuh cinta dengan Biobax Cool Theraphy. Ianya sangat senang untuk digunakan dan senang untuk dibawa ke mana-mana sahaja. Ini kerana botol spray yang comel dan ringan. Jadi, takde la memberatkan bag kita ^^


BAHAN-BAHAN YANG ADA DALAM BIOBAX COOL THERAPHY

Eucalyptus Oil 1

MINYAK KAYU PUTIH

Bertindak sebagai Anti Rheumatiod untuk tujuan mengurut sakit-sakit pinggang dan sengal-sengal badan. Ia juga dapat melegakan kawasan badan yang lenguh dan memberi kesegaran pada badan untuk lebih cergas. Minyak kayu putih ini sebenarnya membantu melancarkan lagi perjalanan darah.



Habbatus Sauda 1

HABBATUS SAUDA

Mengandungi thymoqinone yang berupaya melancarkan pernafasan atau menggelakkan asma atau melancarkan perjalanan darah. Habbatus sauda' mengandungi timokuinon, imunomodulator bertindak sebagai ubat analgesik. Meringankan infeksi pada sendi dan juga sebagai anti radang dan rheumatism.



Olive Oil 1

MINYAK ZAITUN

Minyak zaitun mempunyai kandungan asid lemak yang tinggi, omega-3, omega-6 dan pelbagai lagi. Semua asid lemak ini penting untuk peredaran impuls dalam otak, merendahkan paras kolestrol dalam darah dengan mengurangkan pengoksidaan lemak sekaligus mencegah masalah jantung.



Za’faran 1

SAFFRON

Kaya dengan vitamin B2 dan Riboflavin. Mampu menghindarkan batuk dan radang paru-paru. Mengurangkan masalah tidak boleh tidur malam, memberi kesan yang rilex atau aromathraphy dan membantu mengeluarkan angin yang terkumpul dalam sistem pencernaan perut.



KELEBIHAN BIOBAX COOL THERAPHY

2 kotak edit
  • Tidak Panas - Ada kesan sejuk yang sangat selesa selepas dipakai.
  • Tidak Bau Ubat - Bau segar yang menenangkan fikiran.
  • Molekul Sangat Halus - Senang meresap ke dalam kulit.
  • Tidak Melekit - Selesa untuk dipakai.
  • Senang Digunakan - Hanya spray sahaja di bahagian sakit.
  • Ada Kelulusan KKM - Dijamin selamat untuk digunakan.
  • Kesan Segera - Kesan akan dirasai sepantas 60 saat sahaja.


TESTIMONI

"10 saat, sakit berkurangan dan hilang !"



"Biobax bagus, dapat kurangkan sakit belakang"



"Dalam masa 5 minit, sakit kepala lega !"



"Husband pakai untuk resdung, sakit pinggang cepat hilang."



SUDAH RAMAI YANG MENCUBANYA DAN IANYA TERNYATA BERKESAN ! ANDA BAGAIMANA ?

BERMINAT ?


TAIP SEKARANG "BCT" DAN HANTARKAN KE 017-3575871 UNTUK DAPATKAN PROMOSI DENGAN TEMPOH TERHAD.






No comments:

Post a Comment

Setiap kata-kata anda akan memotivasikan diri seorang gadis yang ingin menjadi yang terbaik. In Sha Allah :D

Post Bottom Ad