Selesai Mendaftar Dengan Sushivid - Syahirah Valiant

August 23, 2017

Selesai Mendaftar Dengan Sushivid

Image result for sushivid

Hari tu kecoh dengan KOMACI. Sekarang ni Sushivid pulak. Wow ! Makin banyak platform untuk blogger-blogger jana pendapatan. Alhamdulillah. Rezeki Allah tu luas. Cuma kita je yang kena pandai grab dan ambil peluang tersebut. Rata-rata blogger dan mendaftar dengan Sushivid ni. Nurul je terlambat. Hehehe. Almaklum lah, asyik tergendala je entri dalam blog Nurul ni. So hari ni selesai juga Nurul mendaftar.

Bila daftar-daftar je, terus ada RM25 dalam akaun. Wow ! Baru daftar dah dapat duit. Alhamdulillah. Macam mana nak dapat RM25 semasa mendaftar? Korang boleh mendaftar dengan referral Nurul dekat SINI. Selalunya banyak web yang referral je dapat income kan. Tapi tidak dengan Sushivid. Situation dekat sini win win. Yeahhh ! So, jangan risau. Korang pun akan dapat RM25 tu ye :D


Apa yang Sushivid ni boleh bantu kita untuk jana pendapatan?


Ok, ni contoh sponsorship yang korang boleh propose.

Banyak juga sponsorship yang para blogger boleh propose dekat sini. Korang boleh baca syarat-syarat yang telah ditetapkan oleh company tersebut. Setakat yang Nurul tengok ni memang best la sponsorship yang ada. Nurul dah pun propose satu. Hehehe. Kita cuba nasib la ye. Kalau kita tak cuba, kita takkan tahu. So, jangan takut untuk mencuba ye ^^



Part ni mungkin agak sukar sikit sebab kita kena nyatakan serba sedikit idea apa yang kita nak post tentang produk ni. Tapi takpe, idea sentiasa mengalir. Baca doa dulu ye :D Dan ni contoh untuk langkah-langkah korang propose sponsorship tersebut.


Nak diingatkan, Sushivid ni mata wang dia dalam USD tau. Memang akan banyak jumlah yang korang dapat. Alhamdulillah. Siapa kata blogger tak boleh cari income. Blogger lagi banyak income sebab ianya banyak daripada matawang asing. Matawang asing kan besar-besar.

Dan specialnya pasal sushivid ni adalah, kita boleh withdraw je berapa amount yang kita nak tanpa ada limit. Ada sesetengah tu kena tunggu banyak baru boleh withdraw kan. Tapi sushivid ni tak. Terpulang pada kita nak withdraw berapa pun. And seriously, Nurul suka guna sushivid ni. Semoga Allah permudahkan ^^


Korang pun jangan lupa mendaftar ye. Pertama kali mendaftar akan mendapat RM25 tapi dengan syarat kena klik link bawah ni ye. Jom kita cari rezeki sama-sama ^^





9 comments:

  1. Rezeki ada je mana-mana . Just kena usaha lebih kan .CCL ada jugak tdengar pasal sushivid ni .ada masa nnti ccl akan dftr
    Jemput ke story ccl ya
    http://cikcappuccinolatte.blogspot.com/2017/08/rezeki-top-commentor-blogger-shikin.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.. orite CCL.. jangan lupa daftar ye :D

      Delete
  2. Tadi cek emel ada invitation dri nurul. Nmpak menarik, then terus sign up hahaha.

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah. saya pun baru mendaftar hari tu.
    usha2 jugak nak propose brand. semoga murah rezeki syahira!
    :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu la.. tengah usha-usha nak propose apa.. amin.. ^^

      Delete
  4. da dftar td tp kite dpt rm10 aje...kikii..pape pum alhamdulillah...:P

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.. Nurul pun tak sure macam mana pengiraan dia.. tapi ok la tu daripada takde kan :D

      Delete

Setiap kata-kata anda akan memotivasikan diri seorang gadis yang ingin menjadi yang terbaik. In Sha Allah :D