Selesai Mendaftar Dengan Komaci - Syahirah Valiant

August 19, 2017

Selesai Mendaftar Dengan Komaci

Dunia blogger memang terkenal dengan dunia penulisan. Betul tak? Tapi korang sebagai blogger tahu tak yang penulisan kita tu sebenarnya boleh menghasilkan duit. Orang kata duit geli-geli. Hehehe. Tapi memang betul pun. Jangan cakap penulisan kita tu tak bagus tau. Sebenarnya bagus dan ada pihak yang berminat. Cuma kita perlu asahkan ia menjadi lebih baik. 

Kebolehan untuk menulis bukan semua orang ada ye. So kita yang ada kebolehan tu kena appreciate dan gunakan sebaik mungkin. In Sha Allah, daripada situ korang boleh jana income cukup la untuk tampung kehidupan seharian korang.

Ni ada satu lagi platform untuk korang jana income dengan hanya mengiklankan sahaja campaign yang ada. Apa benda tu? Haaaa. Nak memperkenalkan pada korang iaitu platform KOMACI. Hehehe. Comel sungguh nama. Ala-ala jepun pulak tu. Alhamdulillah. Nurul da selesai mendaftar dengan Komaci ni.



KLIK SINI untuk mendaftar


So, ini lah profile Nurul. Baru je buat so memang kosong la citenya. Hehehe. Nanti Nurul buat review sikit bila dah dapat hasilnya ye. Korang yang nak mendaftar dan mencuba tu boleh la daftar ye. Ramai dah blogger yang terjebak dengan KOMACI ni. Nurul je lambat. So korang pun jangan ketinggalan ye. Untuk mencari rezeki ni sangat lah luas. Cuma kita je yang perlu pandai mencari ^^


Tunggu apa lagi?? Meh daftar ramai-ramai. KOMACI nak bantu korang jana income ribu riban ni. Takkan tak nak kut :D



8 comments:

Setiap kata-kata anda akan memotivasikan diri seorang gadis yang ingin menjadi yang terbaik. In Sha Allah :D