Review Wattpad | The Boy I Admire From Afar - Syahirah Valiant

August 19, 2017

Review Wattpad | The Boy I Admire From Afar


Korang pernah dengar pasal WATTPAD kan? Ianya merupakan e-novel yang dicipta khas untuk peminat novel dalam bentuk e-novel. Senang nak baca di mana-mana sahaja sebab ianya dalam fon je. Hehehe. 

Dan Nurul merupakan salah seorang peminat tegar wattpad ni. Alhamdulillah. Dah hampir 2 tahun Nurul baca melalui wattpad ni je. Malas nak pegang buku, kita baca wattpad je. Penulis-penulis dalam wattpad ni pun boleh tahan hebat tau. Jalan cerita yang mereka buat memang terbaik dan setanding dengan penulis-penulis novel yang famous tu. Dalam wattpad ni kita boleh baca macam-macam jenis bahasa. Kalau Nurul pilih novel bahasa melayu dan english sebab tu je bahasa yang Nurul faham. Hehehe. Cuma part yang Nurul tak berapa gemar dengan wattpad ni adalah dia da release cerita yang belum lagi habis. So kita kena tunggu penulis tersebut update chapter yang baru.


Tapi, ada sesetengah tu tak tahu cerita apa yang best kan. Haaa, ni Nurul nak recommend dekat korang satu cerita yang best. Pada mulanya Nurul random pick je. Last-last bila baca tu. Wow ! Memang best. So why not korang try baca. Then boleh la bagi komen dekat sini. Hehehe. Tapi nak diingatkan yang cerita ni tak habis update lagi tau. Kena tunggu penulis update dulu. In Sha Allah, korang takkan menyesal :D



Claire Olsen had a great crush on Zion Petrakis since the first time she laid eyes on him. But Zion had his eyes glued at the school's 'It girl' Maddie Jennings. Claire couldn't compete with Maddie who was every boy's dream girl in school. She hid her feelings for Zion and just satisfied admiring him from afar.

So, tunggu apa lagi. Cepat-cepat search dan jom kita baca. Hehehe. :D





6 comments:

  1. Ramai gak share wattpad ni tp xprnh try baca

    ReplyDelete
    Replies
    1. try baca.. banyak cite best dalam ni :D

      Delete
  2. Menarik...PC lama tak beli novel....boleh la ke sini...wattpad..

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu la.. Nurul pun dah lama tak beli novel.. baca dekat sini je senang :D

      Delete
  3. Replies
    1. a'ah sis.. Nurul memang suka baca novel :D

      Delete

Setiap kata-kata anda akan memotivasikan diri seorang gadis yang ingin menjadi yang terbaik. In Sha Allah :D