Peluang Anda Untuk Berkolaborasi Bersama Zalora Malaysia

Monday, August 28, 2017

Image result for zalora malaysia

Zalora Malaysia merupakan platform untuk kaki shopping menyopping. Betul tak? Hehehe. Termasuk la Nurul. Cakap je pasal Zalora, mesti ramai yang kenal. Dan bukan setakat Malaysia je ye. Luar negara pun terkenal dengan Zalora ni. 

Masih teringat bukan first-first Zalora nak naik. Dulu kita pun tak tahu apa benda ni. Sekarang, jangan cerita la. Rata-rata nama Zalora ni ada. Memang marketing yang super duper hebat. Banyak jenama yang terkenal ada dalam Zalora ni tau. Kita tinggal pilih je. 


Tujuan Nurul buat entri ni untuk berkongsi dengan korang. Berkongsi apa tu? Hehehe. Sabar-sabar. Ingat lagi tak yang Nurul ada story dengan korang yang Nurul ni merupakan Contributor For ZCOOP di bawah naungan Zalora? Alaaaa. Tak baca ke? Jangan risau, singgah SINI dulu kalau korang nak tahu lebih lanjut tentang Zcoop ni. :D And yes, Nurul merupakan contributor untuk Zalora. Ada yang confuse apa benda tu. Ianya merupakan salah satu collaboration bersama dengan Zalora. Alhamdulillah, memang Nurul puas hati sangat dan ianya bagi Nurul benefit yang sangat banyak dan salah satunya adalah Nurul boleh shopping dekat Zalora tanpa mengeluarkan duit Nurul sesen pun. Yeahhhh.


Nurul ada terima email daripada seorang sahabat kita ni yang menyatakan hasrat nak sangat join collaboration zcoop ni. So sekarang ni Nurul panjangkan hasrat beliau ye. Memang rezeki sahabat kita sangat sekarang ni sebab pihak Zalora sedang mencari lebih ramai lagi contributor yang boleh menulis untuk web zalora. Fuyooo ! Memang hebat habis la. Seriously. Korang ingat kan Zalora ni platform shopping yang terbesar. So memang tak rugi kalau korang join. Bukan itu sahaja, korang boleh membuat entri dengan kerap dan share bersama Zalora. Orang ramai boleh baca entri korang tu.




Jangan ingat Program Zcoop ni calang-calang program tau. Pihak Zalora siap sediakan web khas untuk contributor update entri masing-masing. Macam blog juga la. Tapi yang paling penting, once kita dah jadi contributor untuk zcoop ni, kita akan dapat voucher untuk shopping dekat Zalora tau. Nurul shopping dekat Zalora pernah tak guna duit langsung tau. Tak percaya? Boleh usha SINI. Memang Nurul suka sangat jadi contirbutor zcoop ni.

So sekarang ni, Nurul nak alu-alukan kepada sesiapa yang berminat untuk jadi contributor zcoop, boleh contact Nurul ye. Entri korang boleh dalam bahasa melayu dan juga english. Memang seriously Nurul recommend dekat korang. Sambil-sambil kita sebarkan ilmu, kita boleh dapat benefit tau ^^


Email Nurul dengan cara berikut :-

Saya Nak Jadi Contributor Zcoop !

Dan emailkan ke : syahirahvaliant@gmail.com


Nurul akan guide korang sehingga korang berjaya jadi contributor zcoop. So lepas ni boleh la korang rajin-rajin mengupdate blog ye. Dan kita akan diberi categories yang tertentu. So, takde la buntu nak update entri tu. Hehehe. Jom emailkan penyertaan korang sekarang juga ^^

Ada yang tanya, kalau newbies boleh join juga ke?

Eh, of course la boleh. Lagi digalakkan tau. So memang terbuka pada sesiapa pun. Tapi yang penting adalah seorang blogger ye :D




You Might Also Like

30 Comments

  1. Best sgt...nak nak dpt shoppjng free..

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. tq mrs. pip.. Nurul proceed next step dekat email ye ^^

      Delete
  3. Replies
    1. hehehe.. memang seriously best.. fun sangat program ni ^^

      Delete
  4. Okey..nk e-mail Nurul skrg jugak

    ReplyDelete
  5. wah macam bestje
    mehla email kak lina
    linamahat1978@gmail.com

    ReplyDelete
  6. Done email hihii
    . Tq for sharing

    ReplyDelete
  7. Ok, jap lagi email, btw.....hr tu join sya, meh sekarang sya join Nona nye..

    http://nonasani.blogspot.my/2017/08/giveaway-saya-nak-prime-buster-cream.html

    ReplyDelete
  8. Nak cuba juga lah. Mana tau rezeki. Thanks for sharing :)

    ReplyDelete
  9. wah menarik....bagus dapat jadi contributor untuk zalora...banyak benefit

    ReplyDelete
  10. Best ni.. lagi best bila boleh shopping free.. kihkihkih..

    ReplyDelete
  11. Ya.

    memang macam best.

    Siapa berminat leh la cuba.

    ReplyDelete
  12. Waahhh nice sharing~
    Sy pun mcm berminat.. tp bwat masa skrg nak hold dulu..
    Lepas nie senang dah tinggal email kat Nurul ja hehe

    ReplyDelete
  13. menarik.. luaskan lagi kemahiran menulis tu. bakat yang ada jangan lupa kembangkan..

    ReplyDelete
  14. Nurul, bagus nurul share. Hari tue Nadia pun dapat invitation email from Zalora tanya Nadia berminat tak nak jadi one of ZCOOP nie.

    Lepas baca review nurul nie . Ok memang menarik and thanks . Nadia kan bagi jawapan dgn pihak Zalora lah utk jadi one of this ZcoOp =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.. better join sebab best.. kita boleh asah lagi bakat menulis kita.. then ramai yang akan baca penulisan kita dekat zcoop tu :D

      Delete
  15. Replies
    1. hehehe.. Alhamdulillah.. memang best :D

      Delete

Setiap kata-kata anda akan memotivasikan diri seorang gadis yang ingin menjadi yang terbaik. In Sha Allah :D

Suscribe Us