Moisturizer Tea Tree Oil Cosmoderm Untuk Kulit Berminyak Dan Muka Yang Bermasalah

By Nurul Syahirah - August 15, 2017


Penjagaan muka sangat penting kan lagi-lagi untuk perempuan. Rasa macam nak belai je muka ni. Hehehe. Lagi-lagi kalau kulit muka kita lembut dan halus je macam kulit baby. Lagi la suka kita pegang kan. Tapi, nak dapatkan kulit macam tu pun kena ada usaha tau dan kena jaga elok-elok.

Nurul nak share something dengan korang ni. Setiap daripada kita memang menggunakan skincare lain-lain kan. Tak kira la jenama apa sekalipun. Tapi, adakah skincare korang tu selamat digunakan ataupun ada kesan jangka masa panjang nanti. Haaaa ~ Fikir-fikirkan la ye. 

Sekarang ni Nurul ambil keputusan untuk stay dengan skincare jenama Cosmoderm sebab ianya memang best sangat-sangat. Skincare ni tidak dibuat daripada bahan chemical berbahaya tau dan tiada paraben di dalamnya. Tapi hari ni Nurul nak story tentang Moisturizer Tea Tree Oil khas untuk sesiapa sahaja yang mempunyai masalah kulit berminyak dan kulit muka yang bermasalah. Bila dah kulit berminyak tu confirm-confirm la korang tak suka kan dengan keadaan kulit muka korang tu. Haihhhh ~ Nurul alami benda tu sebab Nurul memang salah seorang yang ada masalah tersebut.




So ini lah dia Moisturizer Tea Tree Oil tu. Memang best sangat bila guna tau. Ringan je dekat muka dan paling penting ianya tidak melekit. Ada certain moisturizer tu bila kita pakai melekit je kan. Tapi ni tak. Bila kita sapu tu memang akan rata dan selesa je muka kita. Boleh jugak dibuat sebagai base makeup ^^ 


Ia juga merupakan 2 dalam 1 - primer dan pelembab untuk kulit berminyak dan kombinasi :
  • Pelembab berasaskan air, sesuai sebagai asas mekap atau untuk wajah natural.
  • Perlindungan asas tabir suria daripada UVA dan UVB yang menggelapkan dan merosakkan sel kulit.
  • Sesuai untuk kulit berminyak dan kombinasi.

  • Share:

You Might Also Like

8 Comments