Menangi Cash Voucher RM50 Dari Printcious - Syahirah Valiant

August 09, 2017

Menangi Cash Voucher RM50 Dari Printcious

Create Your Own Gifts

Korang mesti pernah dengar kan tentang Printcious ni kan. Web yang ditempatkan untuk kita create sesuatu design yang kita nak untuk dihadiahkan kepada orang yang tersayang. Memang best sangat hadiah-hadiah yang ada dekat sini.

Printcious dicalonkan dalam satu reward yang dipanggil SITEC Malaysia Top E-Commerce Merchant Award. Jadi, pihak printcious minta jasa baik kita semua untuk undi web mereka. Kalau kita dah undi, kita pun akan dapat reward tau. Iaitu reward Cash Voucher sebanyak RM50. Banyak tu. Kita nak beli barang dalam tu pun cuma bayar sikit je. Memang untung sangat.

Give and take la kan ^^


Macam mana nak vote? Senang je. Korang baca cara-cara di Printcious. Lepas dah vote tu korang terus akan dapat voucher tersebut. Mudah bukan. Nurul dah dapat Nurul punya dah. Hehehe. Excited sangat. So tunggu apa lagi. Nak shopping la :D


12 comments:

Setiap kata-kata anda akan memotivasikan diri seorang gadis yang ingin menjadi yang terbaik. In Sha Allah :D