Kucing Pun Pandai Ber'posing'

Wednesday, August 16, 2017


Hari ni kita santai-santai je ye. Tergerak hati pulak nak buat entri pasal meow ni. Hehehe. Semestinya haiwan kesayangan Nurul. Tak kira la jenis kucing apa sekalipun. Diaorang ni makhluk Allah yang tersangat la comel dan bulus tu buat ku geram. Malangnya, Nurul ada resdung dan tak boleh kerap sangat nak gomol kucing tu.

Macam best je tajuk hari ni. Hehehe. Kita selalu tengok gambar kucing berposing ni dalam google je kan. Tak tahu la ianya betul atau tidak. Tapi Nurul rasa majoriti semua betul. Ada juga tau kucing yang pandai berposing. Contoh macam kucing yang bakal Nurul tunjukkan nanti. ^^

Dua hari lepas kut. Nurul berwhatsapp la dengan kawan kolej Nurul dulu. Sebabnya Nurul dengan dia memang suka sangat dengan kucing. Kadang-kadang share-share gambar kucing. Nurul pun ada bela kucing. Memang elok sangat lah tu. Tapi yang buatkan Nurul geram, kucing dia serious la pandai nak berposing. Tak percaya? Korang tengok ni :D








Haaaa. Tengok la ni. Hahaha. Comel giler. Untuk pengetahuan korang, ni merupakan kucing daripada India tau. Teddy ni baru balik Malaysia. Tapi serious comel. Dan ini lah kucing kawan Nurul tu. Kalau si gendut mika tu pandai berposing macam ni. Mesti comel jugak. ^^




You Might Also Like

11 Comments

  1. Comel nye pandai posing walau muka nampak garang. Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha.. Itu la.. Memang pantang nampak kamera..

      Delete
  2. Gebunya buku dia.. muka bangga Tu kena ambil gambar haha

    ReplyDelete
  3. Esok cuba senyum sikit ya kalau nak bergambar. Hihi

    ReplyDelete
  4. kalau kite dapat kucing ni, gomol puas2. hahaha. gerammm

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeahhh.. betul tu.. hahaha.. gebu sangat bulus nya :D

      Delete
  5. Replies
    1. hahaha.. itu pasalnya.. pandai pulak dia berposing..

      Delete

Setiap kata-kata anda akan memotivasikan diri seorang gadis yang ingin menjadi yang terbaik. In Sha Allah :D

Suscribe Us