Jadikan Memori Terindah Bersama Tersayang Dengan Hadiah Daripada Printcious - Syahirah Valiant

August 11, 2017

Jadikan Memori Terindah Bersama Tersayang Dengan Hadiah Daripada Printcious


Ya Allah. Serious excited sangat saat dapat parcel daripada Ninja Van ni. Nurul sanggup balik rumah tau time lunch sebab nak bukak parcel ni. Memang tak boleh tunggu time balik kerja. Haaaa, nak tahu apa benda dalam parcel ni? Of course la barang yang Nurul nantikan iaitu barang daripada Printcious. Alhamdulillah. Akhirnya sampai jugak.

Tapi memang bagus sangat servis pihak Printcious ni. Mana taknya. Ambil masa 3 hari je untuk buat dan delivery parcel ni. Memang jangka masa yang singkat. Sedangkan confirm order berlambak kan. Alhamdulillah. Keep it up Printcious ! 


Nak tengok apa yang Nurul order? Jom-jom :D




Ini lah dia yang Nurul order. Pillow dan mouse pad. Untuk pengetahuan korang, printing daripada Printcious ni memang super duper cantik. Serious Nurul cakap. Printing yang high quality sangat-sangat. Sebab ianya memang printing dekat kain. Bukan yang jenis terkopek tu. Terbeliak mata Nurul bila tengok. Sebab printing dia memang tak setanding harganya. Harga yang ditawarkan oleh Printcious sangatlah murah tau.




Bantal ni memang paling Nurul suka. Sedap sangat bila baring. Gebu betul. Hehehe. Dan Nurul memilih untuk letak gambar logo blog Nurul. So kalau bawak balik kampung, mesti la orang tertanya-tanya kan. Then boleh la promote blog kita yang tak seberapa ni. Selain daripada tu, dapat melambangkan yang kita ni seorang blogger. 

Nurul pun pilih latar belakang warna soft sebab Nurul memang suka warna soft pun. Serious cantik sangat. Nurul suka. Dalam kereta masa nak balik kampung boleh lah beradu guna pillow ni ^^




Dan lagi satu, Nurul pun suka mouse pad ni. Hehehe. So lepas ni tetikus Nurul ni dah ada mouse pad. Kalau tidak beralaskan tilam je. Kalau dekat atas meja tak alas apa. Rosak mouse tu nanti kan. So Nurul ambik keputusan untuk beli mouse pad ni.


Keseluruhannya, Nurul suka sangat dengan printing dan servis Printcious. Sebab ianya printing yang sangat eksklusif. Korang yang nak buat hadiah hantaran ke, hadiah time hari bermakna ke, memang Nurul recommended untuk design sendiri dekat printcious. Baru la sweet kan dengan design kita sendiri. Dan printcious pun ambik order untuk dalam jumlah yang banyak tau. Nak buat kenduri memang sesuai sangat dah ~


Haipp haipp ! Excited tu nak beli da? Hehehe. Korang just klik Printcious untuk design dan purchase korang punya sendiri. Bukan setakat pillow dan mouse pad je tau. Ada macam-macam lagi contoh macam baju, apron, mug, keychain dan lain-lain lagi. Nanti share la pulak design korang ye ^^ Thank You Printcious :D




6 comments:

  1. wah... cantiknya. macam pernah tengok je page dia.

    ReplyDelete
  2. haritu ada tengok tengok. tunggu masa je nak grab satu hikhik. cantik cantik!

    http://elsaalicious.blogspot.my/2017/08/kebaikan-keburukan-pembelian-online.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.. betul tu.. semua cantik-cantik.. time nak pilih tu pun rambang mata..

      Delete

Setiap kata-kata anda akan memotivasikan diri seorang gadis yang ingin menjadi yang terbaik. In Sha Allah :D