Carotomax Mampu Mengurangkan Rabun Mata

Sunday, August 20, 2017

accessories, harry potter, and nerd image

Rabun atau ada masalah penglihatan merupakan salah satu nikmat yang ditarik oleh Allah SWT. Daripada situ kita sukar untuk menglihat dengan jelas tanpa bantuan cermin mata ni. Ramai juga yang pakai cermin mata kan. Sama juga macam Nurul. Kadang-kadang memang rasa tak best sebab mata kita kabur dan tak dapat nak tengok dengan jarak jauh. Alahai ~ Ada sesetengah orang yang cuba cari jalan penyelesaian untuk tidak memakai cermin mata tapi masih gagal.

Hari ni Nurul nak share testimoni customer Nurul sendiri consume Carotomax ni. Alhamdulillah. Memang perkembangan yang memberangsangkan. Customer Nurul ni siap beli sampai 4 botol tau katanya nak buat stock. Hehehe. Memang favourite dia betul tu.


MANFAAT UTAMA CAROTOMAX
  • Lebih selamat daripada Vitamin A - pengambilan Vitamin A secara berlebihan akan menyebabkan toksisiti. Namun ahli sains telah menemui karotena pada tahun 1932 dan karotena ini selamat untuk diambil.
  • Meningkatkan daya penglihatan - Ia menghasilkan visual ungu yang membolehkan penglihatan dalam gelap seperti rabun malam, kelesuan mata, glaucoma, katarak, floaters dan eyebag.
  • Meredakan penyakit kulit seperti psoriasis, senile plaque, kulit kering, jerawat dan ulser kulit.





MENGAPA CAROTOMAX ?

Carotomax mengandungi fitokimia semulajadi yang penting untuk mata sihat, kulit dan membran mukosa.

1. Alpha carotene - untuk penglihatan malam, mata sihat, menghalang degenerasi penglihatan.

2. Beta carotene - memperbaiki kulit dan mempercepatkan pemulihan luka serta mempertingkatkan sistem imun, mengurangkan risiko kanser usus, payudara dan prostat.

3. Lycopene - bersifat antioksidan, menghalang penuaan organ.

4. Astaxanthin - pigmen dalam alga & fitoplankton memberikan warna pink ikan salmon. (melindungi kerosakan oksidasi kolestorl LDL)

5. Lutein - menyekat katarak.

6. Zeaxanthim - melindungi mata, menuras cahaya gelombang biru pendek berbahaya.


No automatic alt text available.

Ni dia salah seorang customer kita yang dah berjaya kurangkan rabun dengan carotomax Shaklee. Beliau hanya makan 1 botol masa mula-mula makan tu pun dah beransur terang penglihatannya. Seronok kan bila dapat penglihatan yang jelas ni :D









You Might Also Like

6 Comments

Setiap kata-kata anda akan memotivasikan diri seorang gadis yang ingin menjadi yang terbaik. In Sha Allah :D

Suscribe Us