Buat Duit Poket Hanya Dengan HYPR - Syahirah Valiant

August 30, 2017

Buat Duit Poket Hanya Dengan HYPR



Semua orang nakkan duit poket. Tak kira la students ataupun orang yang dah bekerja. Macam Nurul, Nurul dah pun bekerja, tapi duit gaji tu sebenarnya tak cukup untuk tampung kehidupan seharian. Kena ada juga duit sampingan. Apa lagi kalau students kan. Nurul pun pernah jadi seorang students dan duit poket tu sangat la penting buat students.

Tapi, macam mana korang cari duit poket tu? Adakah dengan cara membuat bisnes? Adakah dengan cara membuat design yang ditempah? Haaaaa, cuba share dengan Nurul. Hehehe. Nurul pun ada buat bisnes juga. Tapi kadang-kadang tu rasa sangat lah rimas kalau ada yang whatsapp kita tengah-tengah malam. Betul tak? Sebab tu la untuk sampingan daripada bisnes Nurul tu, Nurul memilih HYPR sebagai platform untuk Nurul terus mendapat duit poket.


Lagi-lagi sebagai blogger. Blogger ni bukan sekadar menulis je tau. Kami siap ada job lagi tu. Job apa? Haaaa. Ini lah dia platform terbaru untuk blogger-blogger membuat duit poket beribu riban. Pada pendapat Nurul, HYPR ni lebih mudah untuk digunakan. Sebab apa? Nanti Nurul share ye :D

Sebelum ni Nurul ada menceritakan tentang SUSHIVID yang lebih kurang sama seperti Hypr ni. Tapi memang sama pun. Satu platform untuk para blogger mencari duit sampingan. Alhamdulillah, Nurul sangat puas hati kerana zaman sekarang ni dah macam-macam kemudahan untuk kita menjana income. Nampak tak. Rezeki Allah tu luas. Tinggal kita je nak grab peluang tu :D




APA ITU HYPR ?

Hypr merupakan platform promosi untuk jenama-jenama Malaysia yang mencari influencer untuk mempromosikan produk atau servis mereka. Jadi, sebagai pihak yang membantu mempromosikan, kita akan dapat habuan berdasarkan dengan apa yang kita lakukan tu. 

Korang bukan sahaja boleh menulis entri dalam blog. Cukup la sekadar korang share link dan sebarkan ke laman sosial korang. Daripada situ pun korang dah boleh jana income beribu-ribu tau. Jangan pandang sebelah mata ye. Setiap usaha yang kita lakukan tu, pasti akan ada hasilnya.

Hypr dapat menjangkakan mampu memberi pendapatan tambahan sebanyak RM500-RM2000 sebulan pada mereka-mereka yang betul-betul fokus dengan kerja yang mereka tawarkan.




LANGKAH-LANGKAH UNTUK MENDAFTAR

  • Daftar sebagai salah seorang ahli HYPR >> DI SINI <<
  • Share mana-mana promosi yanga da di dalam website HYPR ke Facebook atau Twitter.
  • Boleh start kumpul income dan cashkan bila-bila masa yang korang suka.


Ini merupakan contoh income yang Nurul dapat. Walaupun masih sikit, kita boleh kumpul lagi. Yeahhhh. Hehehe. Alhamdulillah. Tak salah untuk kita mencuba. Mana la tahu kan dengan semangat kita ni, Allah akan gandakan untuk kita. Jadi, jom mendaftar sekarang. Zaman sekarang ni kita kena pandai ambil peluang tau. Kalau tidak, kita akan tertinggal dekat belakang ^^







10 comments:

Setiap kata-kata anda akan memotivasikan diri seorang gadis yang ingin menjadi yang terbaik. In Sha Allah :D