TEMPAHAN EDIT BLOG | BLOG SIQAHIQA - Syahirah Valiant

July 02, 2017

TEMPAHAN EDIT BLOG | BLOG SIQAHIQA


Assalammualaikum wbt,

Sebenarnya dah lama jugak nak publish entri ni. Tapi asyik lupa je. Maklum lah, sibuk sangat beraya nya. Hehehe. So, sekarang ni kita sibuk pulak menghadap laptop ye. Banyak jugak entri yang Nurul nak publish. So, stay tuned ye. Nanti dekat reading list tu ada entri blog Nurul, sudi-sudi la untuk membaca tau :D

Alhamdulillah. Dalam kesibukan nak buat persiapan raya minggu lepas, Nurul didatangani oleh seorang blogger yang comel lotey untuk buat tempahan edit blog. Bukan edit blog sangat la. Dia nak Nurul designkan header, signature dan watermark. Alhamdulillah. Time tu rasa happy sangat sebab ada orang yang percaya dengan hasil kita. Bukan apa, Nurul memang jarang ambik tempahan edit blog ni. Mana taknya. Kadang-kadang asyik busy je. So da ada masa untuk buat tu memang menghadap laptop je.

So, korang nak tengok hasil yang Nurul dah designkan khas untuk siqah? Jom scroll lagi :D


HEADER



SIGN



WATERMARK


Jeng jeng jeng. Ini lah hasilnya. Siqah nakkan design yang sama dengan header dia. Alhamdulillah, tercetus la idea design ni :) First-first tu terkial jugak nak buat design untuk signature blog sebab sebelum ni memang Nurul tak pernah buat. Tapi kalau kita tak cuba lagi kita takkan tahu kan? So, Nurul godek-godek je la photoshop tu sampai la jadi design gitu.

Meh kita kenal-kenal dengan siqah. Dapat la kita kawan blogger baru lagi ye :D And terima kasih siqah sebab sudi buat tempahan dengan Nurul. Blogger yang nak buat tempahan edit blog masih dibuka lagi ye. So boleh la contact-contact Nurul :)



5 comments:

  1. cantik.. suka kombinasi warna yang dipilih =)

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. In Sha Allah.. terima kasih ye and salam kenal :D

      Delete
  3. Nurul! Boleh tak Siqah baru baca entri ni 😅 suka sangat dengan header, watermark, dan signature yang Nurul buat. Terima kasih tau sebab hadap dengan permintaan Siqah. Hehe. Nanti mana tahu, Siqah refer Nurul lagi 😍

    ReplyDelete

Setiap kata-kata anda akan memotivasikan diri seorang gadis yang ingin menjadi yang terbaik. In Sha Allah :D