TAMAT SUDAH GIVEAWAY - Syahirah Valiant

July 31, 2017

TAMAT SUDAH GIVEAWAY

Most popular tags for this image include: flowers, pink and rose

Assalammualaikum wbt,

Dalam tak sedar sudah sebulan berlalu dan tamatnya giveaway Nurul & friends. Terima kasih kepada blogger yang sudi join giveaway Nurul yang tak seberapa ni dan paling penting ianya dihebatkan lagi dengan para sponsor yang terlebih awesome. Hehehe :D

So, nama pun dah tamat kan. Bermula lah untuk Nurul umumkan pemenang.

Opssss ! Tapi bukan sekarang ye. Nurul akan check balik entri sorang demi sorang. In Sha Allah dalam masa terdekat ni Nurul akan umumkan siapa pemenangnya ye. Dan para sponsor sekalian, bersiap sedia untuk sediakan hadiah yang awesome tu tau :D


Terima kasih semua :D



3 comments:

  1. Fuhhh tak sabarnya nak tahu pemenang, berdebar ni, all the best semua yang join!

    ReplyDelete
  2. Akhirnya.... Haha terima kasih Nurul kerana anjurkan GA nie 😘😘😊

    ReplyDelete

Setiap kata-kata anda akan memotivasikan diri seorang gadis yang ingin menjadi yang terbaik. In Sha Allah :D