SENARAI HADIAH GIVEAWAY NURUL & FRIENDS

Monday, July 03, 2017

flowers, rose, and pink image

Nurul inform hadiah secara kasar je ye. Hehehe. Nak suprise kan korang :D Banyak tau hadiah yang menarik. Rugi sangat kalau korang tak nak join. Nak tahu hadiah apa je ada? Jom Nurul share sikit ^^


1. Wang Tunai bernilai RM185
2. Topup bernilai RM40
3. Perfume Dexandra
4. Keychain
5. DIY Planner
6. Lipstik
7. Notebook
8. Review Blog
9. Bloglist
10. Shaker


Hehehe. Itu dia hadiahnya. Secara details nanti Nurul inform bila da ada pemenang la ye :D Dan para sponsor jangan lupa, ada hadiah untuk top referral untuk korang tau. Meh join ramai-ramai ^^




You Might Also Like

9 Comments

  1. Wah menarik ni. InsyaAllah nanti join :)

    ReplyDelete
  2. Menarik hadiahnya tu nurul... mesti ramai yg join ni.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amin.. mudah-mudahan ramai yang join..

      Delete
  3. wahh! banyaknya hadiahnya. nak join la

    ReplyDelete
  4. Menarik hadiahnya... good luck pada semua yg turut serta

    ReplyDelete
  5. hadiah pun dh best .

    hai salam kenalan dari emma . saya comeback untuk blogging . Jom follow saya . i'm done follow you . banyak story emma share kan seperti ni :-

    Tak sia sia rajin tag dan share . So ni reward yang kekma dapat .

    http://emmadianastory.blogspot.my/2017/06/vanitymirror-cermin-ajaib.html?m=1

    ReplyDelete

Setiap kata-kata anda akan memotivasikan diri seorang gadis yang ingin menjadi yang terbaik. In Sha Allah :D

Like us on Facebook

Total Pageviews

Follow by Email