PRODUK REVIEW | CLARIFYING TONING LOTION & MOISTURIZER TEA TREE COSMODERM

Sunday, July 02, 2017

No automatic alt text available.

Siapa pengguna produk cosmoderm, sila angkat tangan. Hehehe. Excited kejap sebab Nurul dah dapat produk cosmoderm. Alhamdulillah. Akhirnya ada jugak rezeki dapat produk ni.

Kenapa Nurul memilih tea tree oil formula? Sebab kulit muka Nurul ni jenis berminyak. So Nurul nak kawal minyak tu supaya ianya tak mengeluarkan musuh utama kita iaitu JERAWAT. Dan tea tree oil ni memang sesuai untuk kulit berminyak macam Nurul.

First-first macam nak tak nak je tau Nurul pakai. Yela kan. Orang berlagak memang cenggitu. Hehehe. Last-last Nurul cuba pakai jugak. Lepas Nurul cuci muka, Nurul pakai clarifying toning lotion. Dia macam toner la kan. First impression Nurul. Memang wow habis ! Mana taknya. Muka yang asalnya berminyak bila pakai toner ni lembut je. Gebu gitu. Pipi ku ini da la macam pau. Bila pakai toner ni rasa gebu je tau. Memang best sangat.

So kita tak nak la kering sangat muka tu kan. So Nurul apply moiturizer pulak. Ni pun sangat-sangat la best. Muka kita rasa moist je. Alhamdulillah. Memang first pakai pun Nurul dah jatuh cinta dengan produk cosmoderm ni. Banyak lagi sebenarnya produk cosmoderm ni. Tapi Nurul just buat review yang ni je dulu ye :D


Macam mana nak beli produk cosmoderm ni? Alaaaa. Senang je awak. Awak boleh pergi ke farmasi untuk beli. Tapi dekat farmasi tak semua ada tau. Ada produk certain yang diaorang tak letak dekat farmasi. So, macam mana?

Jangan risau. Nurul merupakan pengedar cosmoderm jugak. So korang yang nak cuba produk cosmoderm ni boleh la contact Nurul ye. In Sha Allah, Nurul akan suggest yang terbaik untuk korang :)



You Might Also Like

2 Comments

Setiap kata-kata anda akan memotivasikan diri seorang gadis yang ingin menjadi yang terbaik. In Sha Allah :D

Suscribe Us