HADIAH BY THE CARTIECA

Saturday, July 08, 2017

Assalammualaikum wbt,

Dulu Nurul ada join contest daripada seorang sahabat blogger kita ni. Alhamdulillah, Nurul menang. Rezeki tak salah alamat kan. Alhamdulillah. Hadiah yang Nurul dapat pun memang Nurul suka sangat-sangat. Mana tak nya. Tudung kot. Seorang perempuan yang gilerkan tudung memang akan suka. Hehehe.

So, nak tengok tak tudung The Cartieca kasi macam mana?

Jeng jeng jeng ~


Siap dapat 2 helai tau. Memang syukur sangat-sangat. Lepas tu tudung ni style yang dah ada muka tau. Hehehe. Lagi suka la Nurul. Senang nak pakai. Tak payah nak belit-belit lagi da. Kalau korang nak beli tudung yang awesome ni boleh la singgah instagram atau facebook The Cartieca tu ye :D Banyak lagi design tudung yang lawa-lawa ^^




You Might Also Like

7 Comments

  1. best nya dapat hadiah...tahniah..

    ReplyDelete
  2. Bestnya tudung free. Hee. Mesti cantik Nurul pakai 😍

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah~ Tahniah .. hari tu nak join tp sy takda alamat huhu nti kalaumenang tak tahu nak bagi alamat siapa

    ReplyDelete

Setiap kata-kata anda akan memotivasikan diri seorang gadis yang ingin menjadi yang terbaik. In Sha Allah :D

Like us on Facebook

Total Pageviews

Follow by Email