SHOPPING RAYA AT ZALORA MALAYSIA

Monday, June 19, 2017

Image result for zalorA
Assalammualaikum wbt,

Nurul sebenarnya tak pernah shopping dekat zalora ni. Serious ni first time. Hehehe. Tak tahu la kenapa tetiba nak shopping raya dekat zalora pulak tahun ni. 

At first semalam Nurul nak la shopping terus dekat zalora melalui handphone. Eh, tengok-tengok tak boleh. Dia kata ada error apa benda entah. Nurul pun lupa. So, pagi ni Nurul terus buat dekat laptop. Ingatkan tak boleh jugak. Alhamdulillah. Akhirnya selamat mengorder untuk raya. Hehehe.

Nurul just order shawl dengan jam je. Sebab baju raya dah siap tempah. Tinggal ni je yang Nurul takde. Tapi agak rambang mata jugak la nak memilih. Hehehe. Maklum lah perempuan. Korang pun faham kan macam mana. Dan final decision Nurul, Nurul pilih shawl dan jam. Nak beli handbag dengan kasut dah berlambak. So kita recyle je. Jam pulak dah rosak. Memang mintak baru tu.

Dan paling bestnya. Nurul tak payah keluarkan duit sesen pun untuk shopping ni tau. Sebab apa? Haaaa. Tengok ni :D


Jeng jeng jeng. Harga semua RM90. Tapi satu sen pun Nurul tak keluarkan. Hehehe. Sebab Nurul ada coupon yang tak guna lagi masa Nurul collaborate dengan Zalora. Alhamdulillah. Tak terfikir pulak nak guna time macam ni.

So korang yang ada coupon tu, jangan lah buang je tau. Sebab coupon tu kita akan guna dan akan menguntungkan kita. See, Nurul boleh jimat RM100. 100% Nurul tak keluarkan duit untuk beli barang ni dan posting. Best kan? :D

You Might Also Like

2 Comments

  1. Betul2... tue sebab Nadia pun suka shopping dkt Zalora . <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan.. sangat best sebab macam shopping tak payah keluarkan duit sangat je :D

      Delete

Setiap kata-kata anda akan memotivasikan diri seorang gadis yang ingin menjadi yang terbaik. In Sha Allah :D

Like us on Facebook

Total Pageviews

Follow by Email