PENCARIAN SPONSOR TAMAT | GIVEAWAY NURUL & FRIENDS

Thursday, June 22, 2017

macbook, marble, and tumblr image

Assalammualaikum wbt,

Terlebih dahulu Nurul nak ucapkan ribuan terima kasih kepada blogger-blogger yang sudi sponsor untuk giveaway yang bakal dilaksanakan tak lama lagi. Alhamdulillah. Syukur sangat-sangat. First memang Nurul tak yakin ada yang sudi sponsor. Maklumlah. Nurul blogger biasa-biasa je. 

Tapi sangkaan Nurul salah. Ada jugak yang sudi nak sponsor. Syukur sangat-sangat. Pada para sponsor, Nurul akan inform korang once giveaway da start ye. Pada pendapat korang Nurul patut buat gviveaway sebelum raya ni ke, time raya ke atau selepas raya?

Sudi-sudi lah drop idea korang ye :D


You Might Also Like

4 Comments

  1. kalau saya better buat lepas raya.. time raya sibuk nak beraya lagipun xde masa nak hadap laptop..

    ReplyDelete

Setiap kata-kata anda akan memotivasikan diri seorang gadis yang ingin menjadi yang terbaik. In Sha Allah :D

Like us on Facebook

Total Pageviews

Follow by Email