PENCARIAN SPONSOR | GIVEAWAY NURUL & FRIENDS

Monday, June 19, 2017


Assalammualaikum wbt,

Ni kali kedua Nurul nak cari sponsor untuk satu giveaway yang bakal diadakan tak lama lagi. Sebelum ni pernah sekali tapi zaman bila entah Nurul tak ingat. Hehehe. So, sekarang ni Nurul nak cari sponsor yang sanggup sponsor giveaway Nurul & Friends yang bakal diadakan tak lama lagi. Tak kisah la sponsor apa pun. Nurul terima dengan hati yang terbuka :)

Dengan jadi sponsor giveaway ni, para sponsor pun akan dapat benefit. In Sha Allah, kita sama-sama lancarkan perjalanan giveaway ni ye. Tak ramai yang nak sponsor pun takpe. Asalkan ada. Hope ada la yang sudi ye. Jangan risau. Memandangkan ni giveaway Nurul jugak, Nurul akan sponsor hadiah yang menarik jugak untuk giveaway ni :) In Sha Allah. Kalau korang berminat, boleh la ikut TNC yang Nurul nyatakan ni ye :D


1. Semua maklumat yang Nurul mintak ni korang emailkan dekat Nurul ye. syahirahvaliant@gmail.com . Ni email Nurul. Kalau nak senang lagi korang boleh whatsapp Nurul tau 017-3575871

PILIH 5 SAHAJA UNTUK PESERTA IKUT SYARAT KORANG
1. Follow blog
2. Like fanpage
3. Join group facebook
4. Follow twitter
5. Follow instagram
6. Follow google+
7. Lain-lain (ni para sponsor tentukan sendiri ye)


HADIAH YANG NAK SPONSOR
1. Wang tunai
2. Review blog
3. Bloglist (Dah full)
4. Topup
5. Freebies ( Header, doodle & etc )
6. Lain-lain ( ni para sponsor boleh tentukan hadiah apa yang nak sponsor )


Hope ada lah blogger yang sudi sponsor giveaway yang tak seberapa ni ye. Tujuan dia bukan tu je. Dengan adanya giveaway, boleh la kita blogwalking sama-sama ye. In Sha Allah. Korang boleh la emailkan details yang diperlukan atau whatsapp je Nurul ye. Kalau ada apa-apa kemusykilan, korang direct contact Nurul ye. Semoga pencarian sponsor ni berjalan dengan lancar. Amin :)




You Might Also Like

16 Comments

  1. Assalamualaikum sis, akak dah antar emel pada awak.. =)
    Thanks...

    ReplyDelete
  2. Dah email...followback

    email: mustazarazali_96@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  3. Hmm macam best je. Nanti kinah fikirkan dulu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.. boleh kinah.. fikir-fikirkan dulu ye :)

      Delete
  4. wahhhh.... nak buat GA ya nanti...

    ReplyDelete
    Replies
    1. a'ah sis.. akan buat GA dalam masa terdekat ni :)

      Delete
  5. assalamualaikum nurul...mama nak jadi sponsor boleh...?
    ** Mama Maszull

    ReplyDelete
  6. Masih dibuka ke ? Akak email ye.

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum . Saya dah email awakk (:

    ReplyDelete

Setiap kata-kata anda akan memotivasikan diri seorang gadis yang ingin menjadi yang terbaik. In Sha Allah :D

Like us on Facebook

Total Pageviews

Follow by Email