MENANG GIVEAWAY THE CARTIECA

Friday, June 23, 2017


Assalammualaikum wbt,

Alhamdulillah. Syukur sangat-sangat sebab blog Nurul ni terpilih untuk memenangi giveaway blogger kita yang berlangsung beberapa hari yang lepas. Bukan apa tau. Sebab Nurul memang nak sangat terpilih untuk giveaway ni. Mana tak nya. Tudung-tudung dia sangat la tertarik hati ni. Hehehe. Tak percaya? Meh Nurul share sikit :D



See, cantik kan :D senang pulak tu nak pakainya. Nurul memang minat sangat-sangat shawl macam ni da. Tak payah nak lilit bagai sangat. Memudahkan hari-hari Nurul. Hehehe.

Korang yang nak shopping tudung boleh la usha-usha kedai blogger kita ni ye. Memang tak menyesal sebab tudung dia semua cantik-cantik :D




You Might Also Like

4 Comments

Setiap kata-kata anda akan memotivasikan diri seorang gadis yang ingin menjadi yang terbaik. In Sha Allah :D

Like us on Facebook

Total Pageviews

Follow by Email