EDITING BLOG | IBU ELLY

Tuesday, June 20, 2017


Assalammualaikum wbt,

Ni dia blog ibu elly yang berwajah baru. Nurul edit ni biar nampak macam blog corporate sebab ibu elly ni jual shaklee. So kita nakkan blog yang nampak macam corporate gitu. Alhamdulillah, ibu elly suka dan puas hati dengan editing Nurul.

Katanya simple dan kemas. Tu la trademark Nurul. Nurul sukakan editing yang simple dan kemas. Dan rata-rata manusia memang suka simple dan kemas. ^^ Sebelum tu, jom terjah blog ibu elly ye :D KLIK SINI


Pada sesiapa yang nak tempah edit blog, meh contact Nurul ye. Harga yang Nurul tetapkan hanya serendah RM5 sahaja. Sesuai untuk blogger newbies. Jangan risau, Nurul akan edit ikut cita rasa korang :D



You Might Also Like

7 Comments

  1. Lya pon suka design yang minimalist and kemas. Awnyway cantik awak edit blog :)

    ReplyDelete
  2. Wah dah macam blog koperat

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.. lambang sebagai blog bisnes :)

      Delete
  3. Wahh2 semakin xtif nurul edit blog... Kemas.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah.. edit biase2 je kak.. terima kasih :D

      Delete

Setiap kata-kata anda akan memotivasikan diri seorang gadis yang ingin menjadi yang terbaik. In Sha Allah :D

Like us on Facebook

Total Pageviews

Follow by Email