TOP 10 SHAKLEE BEST SELLER - Syahirah Valiant

Post Top Ad

May 06, 2017

TOP 10 SHAKLEE BEST SELLER


Assalammualaikum wbt,

Hari ni merupakan first time Nurul pergi hq shaklee baru. Drive sendiri dari puchong ke sunway. Dengan lesen P nya. Hehehe. Tapi ku beranikan diri jugak sebab excited nak gi sana ^^

Pada mulanya memang sesat la jugak sebab yela kan. Nama pun first time. Tapi kena redah jugak. Selagi kita tak redah, selagi tu la kita tak tahu. Betul tak? ^^

Sebenarnya tujuan sebenar Nurul nak share pasal top 10 best seller shaklee. Jom tengok gambar bawah ni ^^


Image may contain: 2 people, indoor


So, ini lah dia top 10 best seller shaklee. Tengok tu. Vivix pada no 1 tau. Walaupun mahal tapi ianya memang menjadi pilihan orang ramai. Sebab apa orang pilih vivix walaupun ianya mahal? Sebab vivix ni bagi banyak manfaat dekat semua. So, sebab tu la dia paling top ^^


No comments:

Post a Comment

Setiap kata-kata anda akan memotivasikan diri seorang gadis yang ingin menjadi yang terbaik. In Sha Allah :D

Post Bottom Ad