KEPUTIHAN BOLEH HILANG DENGAN ALFALFA COMPLEX? BETUL KE?

Wednesday, May 17, 2017


Image may contain: text


Assalammualaikum wbt,

Para wanita majoritinya ramai yang mengalami keputihan. Betul tak? Sama ada keputihan tu teruk ataupun tidak. Semuanya depends pada hormon seseorang. Dengar-dengar Alfalfa Complex Shaklee dapat membantu menghilangkan keputihan.

Betul ke??

Jom kita kupas dengan lebih lanjut ^^


PENYEBAB KEPUTIHAN
Penyebab keputihan ni ada macam-macam jenis. Yela kan. Dengan faktor sekeliling kita sekarang ni membuatkan kita ada keputihan. Bukan tu je. Pemakanan kita pun main peranan tau. Sebab tu kita kena jaga elok-elok semua tu.

FAKTOR KEBERSIHAN YANG KURANG BAIK
Kebersihan dekat area miss v korang tu korang kena jaga betul-betul tau. Jangan biar kotor macam tu je. Korang tak nak kan keputihan ni terjadi? Haaaa, kalau tak nak memang wajib jaga ye.

Bila area tu kotor, ia akan menyebabkan kelembapan vagina mengalami peningkatan dan hal ini membuatkan penyebab infeksi bakteria patogen. Bukan je senang dijangkiti, malah senang merebak pulak tu. Eeeeee. Mesti la kita tak nak kan ^^

STRESS
Stress pun merupakan salah satu faktor yang menyebabkan korang boleh mengalami keputihan. Perasan tak. Students paling ramai mengalami masalah keputihan ni. Sebab students selalunya stress dengan pelajaran. Sebab tu la kalau boleh, elakkan stress yang terlampau.

Stress pun sebenarnya akan mengganggu keseimbangan hormon kita. Dan sebab itu lah keputihan boleh terjadi.


ALFALFA TU APA?
Alfalfa ni sebenarnya ada dalam bahasa Arab yang membawa maksud kepada 'bapa kepada segala pemakanan'. Jangan korang tak tahu pulak tau. Alfalfa ni mempunyai kedudukan yang penting dalam tradisi herba purba di India, China dan Sepanyol. Hebat kan? ^^ Alfalfa ni pun dikenal sebagai 'Raja Segala Tumbuhan'. Alfalfa merupakan tumbuhan yang sangat kaya dengan pelbagai nutrisi dan zat galian.

Ia membekalkan nutrisi yang mana kebanyakannya tidak terdapat di dalam buah-buahan mahupun sayur-sayuran. Sebab tu la Alfalfa ni dipanggil JAMU MODEN ^^


Haaaa. Dah percayakan. In Sha Allah, keputihan awak boleh hilang dengan Alfalfa Complex Shaklee. Jom grab Alfalfa korang sekarang. Jangan biarkan keputihan korang tu membantutkan aktiviti seharian korang :D


MACAM MANA NAK ORDER ??

LANGKAH 1

Image result for esell
Klik ORDER NOW untuk order direct HQ



LANGKAH 2


SMS / WHATSAPP / CALL : 017-3575871



COD AREA PUCHONG


You Might Also Like

0 Comments

Setiap kata-kata anda akan memotivasikan diri seorang gadis yang ingin menjadi yang terbaik. In Sha Allah :D

Like us on Facebook

Total Pageviews

Follow by Email