Jana Pendapatan Dengan Shaklee - Syahirah Valiant

Post Top Ad

May 01, 2017

Jana Pendapatan Dengan Shaklee



Assalammualaikum wbt,

Cakap je pasal bisnes, mesti la nak untung kan. Nurul nak share sikit pasal bisnes Shaklee ni. Bukan je setakat untung yang kita dapat. Tapi kita jugak boleh dapat percutian yang ditanggung 100% oleh Shaklee. Best kan? ^^ Siapa geng iReach dekat sini, sila munculkan diri anda :D


Kenapa Nurul memilih group iReach sedangkan banyak giler group Shaklee di luar sana? Sebab Nurul nampak potensi untuk Nurul berjaya ada dalam group ni. Sebelum Nurul join iReach, Nurul ada join group xxxx. Tapi Nurul ambil keputusan untuk keluar daripada group tu atas sebab yang tertentu. Apa yang Nurul nak cakap dekat sini, pilih lah sifu dan leader yang betul-betul nak tolong awak. :)




JANA PENDAPATAN DENGAN SHAKLEE

Kenapa Nurul libatkan diri dalam SHAKLEE?

Sebab ianya merupakan bisnes yang memberi kebaikan kepada orang lain. Nurul suka sharing tentang supplement yang Nurul consume. Biar ramai orang dapat kebaikan apa yang Nurul dapat. Takkan la Nurul nak dapat sorang je kan. Tak. Nurul memang nak share dengan semua orang. Sebab tu Nurul ambil keputusan untuk join bisnes Shaklee.


KEUNTUNGAN???

A'ah. Dalam bisnes semua ada keuntungan. Tapi dalam shaklee bukan keuntungan je yang kita dapat tau. Nak tahu? Jom Nurul share ^^



BONUS DALAM BENTUK CASH

Alhamdulillah. Baru je 3 bulan Nurul join Shaklee dan dalam masa 3 bulan tu jugak la Nurul dapat bonus cash. Alhamdulillah, tak missed bonus lagi. Bisnes korang sekarang ado? Haaaa, buat pilihan yang bijak ye. Untung runcit + bonus. Korang rasa? ^^



BONUS KERETA

Haaa. Shaklee pun akan tanggung bayaran kereta korang tau. Korang boleh pilih sama ada nak Shaklee sambung bayar kereta yang sedia ada ataupun korang boleh tambah kereta baru. Fuyooo. Ada ke bisnes macam ni? ^^ Shaklee je ada kan.



PERCUTIAN

Ni lagi best. Percutian bukan je dalam negara tau. Shaklee sponsor percutian luar negara beb !! Hahaha. Kalau tengok sangat-sangat best. Yang penting kena usaha dapatkannya :)




So, itu lah serba sedikit tentang bisnes Shaklee. Nurul nampak memang beza dengan bisnes yang lain. Tak semua bisnes ada semua ni tau. Dan yang paling penting, Shaklee merupakan MLM yang berlandaskan Islam. Tiada istilah menindas orang. Kau usaha, kau dapat. Kau malas, kau kelaut ! Haaa. gitu. So memang takde istilah menindas orang bawah :D



KENAPA KENA MENDAFTAR DENGAN NURUL ?

Group #gegarsuperlady sangat best. Tak pernah jumpa group sebest ni. Hehehe. Korang akan dapat personal couching tau kalau join dengan Nurul. Bukan tu je. Korang pun akan dimasukkan dalam group private iReach. Dalam tu macam-macam info bisnes, tips, feedback dan kata-kata hikmah yang akan mendorong korang untuk usaha lagi. Memang best sangat ^^









Macam mana nak join? Hehehe. Senang je. Whatsapp / call / sms Nurul ye 017-3575871 :D





2 comments:

Setiap kata-kata anda akan memotivasikan diri seorang gadis yang ingin menjadi yang terbaik. In Sha Allah :D

Post Bottom Ad